Basiu, dziękuję . Dla mnie też ten kwiatuszek z loczkami jest najpiękniejszy. Wiadomo
Tak, nagranie już za mną. Kiedyś będzie odcinek do obejrzenia.
Tak, oczywiście zamieszczę kiedy będzie odcinek emitowany jak już będę znała konkretną datę.
Dziękuje, dziękuję za życzenia
Monia myśmy się już bardzo za Wami stęsknili Super, że się wczoraj udało zobaczyć Oby kolejny raz był szybciej niż po roku jak teraz
Zupełnie jak nie mój ogród na Twoich zdjęciach
Rabata ma 6m długości i w najszerszym punkcie ma 1,6m głębokości, czyli tak akurat jak się kończy ten drugi cis.
Perovskię mam z tych wyższych-niestety nie wiem która odmiana konkretnie, ale rok temu urosła max 120cm. W tym roku scielam ją niżej i późno wysadziłam z przechowalnika i jest niższa.
A pysznogłówki chcę przesiedlić te niższe właśnie-tu jeszcze przed kwitnięciem, ale one są wyższe może o jakieś 8cm?. To jakas kompaktowa odmiana, dość zwarta. Dlatego nie powinna zaslaniać perovskiej a fajnie kontrastować z jej srebrzystymi listkami.
Sylwuś dziękuję za wczoraj fajnie było się spotkać i móc zobaczyć ogród oj od zeszłego roku zmieniło się bardzo mam wrażenie, że drzewa i krzewy dostały niebywałego rozpędu i ogród przez to zrobił się zaciszny a przede wszystkim tworzy się w nim super klimat leśny, nie widać już sąsiadów, budynków, wszystko stało się takie tajemnicze już jest super a będzie jeszcze lepiej
Parę fotek ku pamięci, bo ten drzewostan mnie już zachwyca bardzo