Szkoda, ale co poradzić, że już jesień. To rozumiem, że po wykopkach mam się zgłosić do Ciebie?
Mama też mi obiecała jakieś, ale będą losowe, bo z powodu ślimaków żadna nie zakwitła w tym roku zrobię daliowy misz-masz przy warzywniku
Ania, termin odbioru bardzo dowolny. Dam znać, jak będą wykopane, a przyjedziesz, kiedy będziesz miała czas
Piękna jesień, nie wiem czy w tym roku bardziej to widzę, czy jakoś wyjątkowo sprzyjająca aura.
Wstyd się przyznać, ale nie mam pojęcia co to za kwiaty Ci kwitną tak pięknie
Ok, to w listopadzie i na początku grudnia na pewno nie dam rady, a potem zobaczymy
Pierwsze kwiatki to róża Alden Biesen - jesienią przybrała różowy kolor. A drugie są trochę nietypowe jak na tę porę - to pysznogłówka przy basenowym placyku
Proszę o polecenie jakichś przepisów na dania z buraka liściowego. Rok temu robiłam tartę z burakiem i batatami, nie zapisałam przepisu, a teraz nie mogę odnaleźć strony Ale chętnie przyjmę jakieś zamienne propozycje
Chyba czas obudzić się z zimowego snu
Na razie niewiele podziałałam w ogrodzie, jedynie wycięłam trochę bylin i małych traw na tyłach. W kolejce czekają seslerie jesienne na froncie. Jeszcze nie spieszę się z wycinaniem dużych traw, bo trochę szkoda mi tego widoku: