Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Coś jeszcze, coś więcej... 19:37, 06 gru 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Tu

Rany jaki świetny Mikołaj Tekst fantastyczny - masz poczucie humoru Chyba dziecina była wyjątkowo grzeczna

Wianek różano-bombkowy jedyny w swoim rodzaju
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 18:32, 06 gru 2016

Do góry
Dziewczyny i chłopaki! Dziękuję, że zaglądacie, mimo nieobecności mojej. Melduję, że wszystkie cebule posadziłam, traw nie związałam, róż nie kopczykowałam, bo chyba jeszcze nie trzeba. Ogólnie rzecz ujmując, ogród jest w odstawce, tak jak u większości podejrzewam. Wianek z liści miłorzębu wykonałam, jednak na ten moment nie jest już tak atrakcyjny jak był. Przymierzam się teraz do bardziej świątecznego.
Nowych ozdób nie kupuję, bo zeszłoroczne dają wciąż radę
Ulubionych wątków już chyba nie zdołam nadrobić Wybaczcie!
Może tych kilka amatorskich zdjęć pomoże mi w odkupieniu moich win

Typografia ogrodu 18:28, 06 gru 2016

Do góry
Wiedziałam...ja po prostu wiedziałam,że jak odpuszczę O kilka dni to się tu nie znajdę
Cudnie jest!!Intryguje mnie ten wianek na bramie-nie przeszkadza on przy otwieraniu bramy?
Anna i Ogród 18:06, 06 gru 2016

Do góry
Aniu baaaardzo oryginalny wianek!!!Choinki jestem bardzo ciekawa, rzadko kto decyduje się na białą
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 17:28, 06 gru 2016

Do góry
Małe sprawozdanie po giełdzie
Kupiłam oczywiście eukaliptusa- dzięki Asiu Nawigatorko za pomysł z zeszłego roku, do tego jeden podkład jodłowy na bramę, kilka cyprysików do donic i białą koronkę.
Przyjechałam do domu i zaczęłam żałować( do teraz jestem zła na siebie), że nie wzięłam wianka jaki nabyła Janeczka-Zagajanka. Brzozowy, idealnie biały, ach cuuudo...Nie wiem o czym ja myślałam w momencie jak Janeczka się nim chwaliła I stałyśmy nawet przy tym stoisku...Wrrry, zła jestem do dzisiaj...

Z lepszych spraw to chyba ktoś mi włączył czasoprzyśpieszacz
Od niedzieli zapierniczam jak mały motorek i końca nie widać, ale wolę ruch niż nudę więc przeżyję

Z spraw dekoracyjnych jestem daleko w lesie. Zabrałam się za gruntowne porządki i na pierwszy dzień poszedł warsztat Nareszcie można tu normalnie przejść a nie skakać pomiędzy betonami Jedna część uporzadkowana i przygotowana do jarmarku

Oczywiście umyłam okno w warsztacie i coś tam świątecznego postawiłam.

I cały wtorek uciekł...

Na bramie wisi wianek, niestety o zdjęciach prz6ypomniałam sobie jak już było ciemno. Reszta domu w bałaganie to i dekoracji brak ale jutro jadę na ostatnie poprawki fajnego projektu to może pstryknę kilka zdjęć końcowego efektu.

To się dzisiaj rozpisałam

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 17:12, 06 gru 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Polecam cienka żyłkę jeśli mogę

Pewnie, że możesz Montowałam dzisiaj wianek na bramie na żyłce i cały czas się zastanawiam czy rano nie ujrzę potrzaskanych betonów...
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 17:10, 06 gru 2016

Do góry
Zima nie odpuszcza Małgosiu, a ponieważ mamy codziennie mrozik to śniegu nie ubywa. Już się śmiejemy z Andrzejem że do wiosny z nami zostanie.
Intensywne opady śniegu w nocy z czwartku na piątek wyrządziły u nas wiele szkód. Pozrywane linie energetyczne i połamane drzewa w całej okolicy, taki przykry widok zastał nas w piątek rankiem. A śniegu napadało że z trudnością dotarłam do pracy.
Przez 2 dni nie mieliśmy prądu i ogrzewania.
Avatarek taki już świąteczny bo wszędzie widać już krzątaninę i przygotowania do świąt, a to jak widać Małgosiu mocno zaraźliwe jest
Ja jak zwykle z dokoracjami czekam prawie do końca, ale coś tam pokaże. Przepraszam za jakość zdjęć ale z komórki.
W planie jeszcze wianek z żywego świerka na furtkę wejściową. Jak czas pozwoli
Na kominek

Na drzwi wejściowe (trochę do przeróbki).
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 17:02, 06 gru 2016

Do góry
Margarete napisał(a)

Ale cudne te podkłady z mchem, właśnie o takim marzę, może odpuści śnieg i jeszcze dam radę u mnie w lesie trochę znaleźć na jeden wianek...

Małgosiu, możesz poszukać też drzew porośniętych mchem. Wtedy śnieg Ci nie straszny w poszukiwaniach mchowych
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 16:26, 06 gru 2016

Do góry
O rany ale macie śniegu...czy już stopniał może ? bo u nas dziś padał cały dzień ale wciąż jest temperatura około zera więc stopnieje szybko.
Widziałam że zmieniłaś avatarek na nowy, swiąteczny - czy to nowy wianek jakiś? robiłaś juz swiąteczne dekoracje Joasiu? pochwal sie
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 23:12, 05 gru 2016

Do góry
Bogata nieprawdaż , ze Sebek jest niezastąpiony?! To skarb ogrodowiskowy !

AniMa częsciowo ogaranęłam. Gdyby nie Hobot podałabym. Wczoraj mył parter od wnetrza, zostało mi pietro ogrodu zimowego od wnetrza.

Lindsay zakupu zieleniny nie pokazywałam, bo narazie wszytsko czka w przechowalni aby nie próbowały zakwitnać przed swietami. Wianek z kolei wisi juz na gabionie na zewnatrz

błędna, Lojalna i Ola jakos w ubiegłym roku wiecej bombek spełniało moje oczekiwania. W tym roku niesmiało dodam do bieli i szarosci miedz. Zobaczymy czy bedzie konweniować!!!!
Anna i Ogród 22:07, 05 gru 2016

Do góry
malkul napisał(a)
wianek pomopnowy ciekawy bardzo. tez ciekawam tej białe choinki
Macham Aniu

Dziś dokupiłam kryształowy wąż. Podzielę go na krótsze kawałki i powieszę na choince. Najchętniej to już bym ją ubrała bo wtedy wiedziałabym czego jeszcze brakuje a tak to w ciemno wszystko biorę.
Typografia ogrodu 21:05, 05 gru 2016

Do góry
jankosia napisał(a)
Przydreptałam na forum specjalnie dla Ciebie żeby jeszcze tu na głos pozachwycać się nowym wiankiem. No i żeby nie truć Ci już "tam" z pytaniami, potruję "tu" Jeszcze jedno info o tym eukaliptusie bym chciała- nie wkurzaj się, upierdliwość mam we krwi Piszesz, że on zasycha ładnie trzymając formę. Ale to się dzieje przy pokojowych temperaturach czy przy minusowych też? Pytam czy bezpiecznie jest robić ze świeżego wianek na dwór czy trzeba go najpierw ususzyć? Ale suchy to z kolei na wiatr nietrwały że o śniegu nie wspomnę. Mam tylko niewielki daszek nad drzwiami więc przejmuję się takimi rzeczami. Pytanie brzmi: czy ten eukaliptus nadaje się na zewnątrz na minusowe temperatury?

A w temacie autorstwa i pinteresta to ja bym się nie napinała-dobre masz podejście Raz, że trendy łatwo "wyczuć" już chwilę wcześniej, a na pintereście one się jedynie materializują. Poza tym udowodniono, że jeśli posadzić kilkanaście małp bodajże na dwa lata (tego nie jestem pewna, mogło być też dwanaście) to któraś musi napisać toćka w toćkę wers z Szekspira- z Hamleta chyba. Rachunek prawdopodobieństwa Jak tyle zdolniach na forum to któraś w końcu....
tu jestem częściej.tam mam problem z pocztą
Mój eukaliptus już jest suchy. Czyli po dwóch dniach.choć ten na dworze jakby suszyl się wolniej. Na zewnątrz nic mu nie będzie.wiatr go raczej nie polamie.gdy jest suchy jest kruchy łodygę ma mocną i grba więc nie złamie się tak łatwo.
Mój na dworze wygląda tak

Porównanie malpie... Urocze
Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 20:02, 05 gru 2016

Do góry
Katkak napisał(a)
Kasia ten wianek jest obłędny. Niesamowicie mi się podoba

Ślicznie go ujełaś i pomyslec że go na szybciga robiłam
Ogród w Alei Lipowej... 19:14, 05 gru 2016

Do góry
wianek z orzechów świetny.
Typografia ogrodu 19:12, 05 gru 2016

Do góry
jankosia napisał(a)
Przydreptałam na forum specjalnie dla Ciebie żeby jeszcze tu na głos pozachwycać się nowym wiankiem. No i żeby nie truć Ci już "tam" z pytaniami, potruję "tu" Jeszcze jedno info o tym eukaliptusie bym chciała- nie wkurzaj się, upierdliwość mam we krwi Piszesz, że on zasycha ładnie trzymając formę. Ale to się dzieje przy pokojowych temperaturach czy przy minusowych też? Pytam czy bezpiecznie jest robić ze świeżego wianek na dwór czy trzeba go najpierw ususzyć? Ale suchy to z kolei na wiatr nietrwały że o śniegu nie wspomnę. Mam tylko niewielki daszek nad drzwiami więc przejmuję się takimi rzeczami. Pytanie brzmi: czy ten eukaliptus nadaje się na zewnątrz na minusowe temperatury?

A w temacie autorstwa i pinteresta to ja bym się nie napinała-dobre masz podejście Raz, że trendy łatwo "wyczuć" już chwilę wcześniej, a na pintereście one się jedynie materializują. Poza tym udowodniono, że jeśli posadzić kilkanaście małp bodajże na dwa lata (tego nie jestem pewna, mogło być też dwanaście) to któraś musi napisać toćka w toćkę wers z Szekspira- z Hamleta chyba. Rachunek prawdopodobieństwa Jak tyle zdolniach na forum to któraś w końcu....

Nasza monika mądrze prawi. Nie oczekujmy tu códów z du.......wziętych

A odnosnie eukaliptusa to i ja jestem ciekawa bo czekam z jego zakupem własnei daltego żeby mi do świąt wytrzymał a w domku ma ponad 21 stopni
Typografia ogrodu 19:08, 05 gru 2016

Do góry

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 17:01, 05 gru 2016

Do góry
Kasia ten wianek jest obłędny. Niesamowicie mi się podoba
Moja bajka 16:54, 05 gru 2016

Do góry
ten wianek to moim zdaniem prawdziwy hicior, ogromnie mi się podoba . Nie zdejmowałabym go nigdy, tylko dekoracje na nim bym zmieniała

dereń prowadzony przez Kasię w formie drzewka. Da się? Oczywiście, że się da .
Beskidzkie marzenie 16:48, 05 gru 2016

Do góry
I u mnie powoli swiatecznie...

Obiecany wianek jemiolowy i adwentowa dekoracja. Jakos prostota do mnie najbardziej do mnie przemawia

Wianek za moment zawisnie na kominku

Jeszcze nie zapalam, ale ledwo sie powstrzymuje

Anna i Ogród 15:27, 05 gru 2016

Do góry
wianek pomopnowy ciekawy bardzo. tez ciekawam tej białe choinki
Macham Aniu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies