Ciekawy temat. Jako ciekawostkę pokażę Wam zdjęcia jednej z krakowskich łąk kwietnych utworzonych w 2017 roku. Jestem zdecydowanie za tym aby więcej takich łąk powstawało w miastach Żałuję, że nie zrobiłam zdjęć z bliska. W przyszłym roku będzie pewnie ku temu okazja
Pokażę wam jakie ostatnio, pudełeczka( wczoraj ukończyłam) .A jeszcze inne są w etapie malowania )
To dla znajomej na urodziny
Ta skrzyneczka jest malowana pędzelkiem tylko i farbami rzecz jasna
A to dla mnie samej ,To już inna technika.
To jeszcze muszę podszlifować
A ta jeszcze inna
Kasiu po przesadzeniu nie chciałam jej bardzo ciąć, bo licho wyglądała
Na wiosnę podetnę i będę ją kształtowała, podobają mi się takie drzewka uformowane z wisterii
Dzięki Irenko, człowiekowi czasem potrzeba takiego wsparcia że inni widzą zmiany. Potem ulepszanie nie jest już tak spektakularne choć wymaga systematycznej nieustającej pracy. Fajnie że bywasz na forum bo rozplenice i inne rośliki o Tobie przypominają
Jak ja lubię ten wątek, często tu zaglądam.
Fajne rzeczy tu można zobaczyć i poznać co komu w duszy gra.
Ja lubię robić różne dekoracje, ale o tym to już wiecie
Dzisiaj mrozik trzyma cały dzień tak ok.-4.Podczas obchodu ogrodu zorientowałam się ,że nie zabrałam do garażu Agawy Teraz przymarzła i nie sposób jej wyjąć z tej betonowej ciężkiej donicy z aniołkami. Ciekawe czy już po niej?Podobno jutro ma być cieplej i deszcz,może uda się ją jakoś wyjąć.