Udanego wypoczynku, Muszelko. I oby wschody i zachody pozwalały na piękne zdjęcia.
Ja wogole nie mam pojevia dlaczego jeszcze u Ciebie nie bylam. Ale masz sliczny ogrodek, jak z katalogu i jeszcze ten fruwajacy motylek
Udanego wypadu w gory
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Witajcie! Wpadam na chwilę. Przesyłam Wam gorące pozdrowienia
Alpy piękne, ale nie umywają się do naszych Karkonoszy. Bo Karkonosze zimą są jak z baśni, a ja baśnie uwielbiam.
Zmieniła się prognoza pogody! Od jutra w Karkonoszach słooooońce!
Sylwio, Gogo odpowiedziała Ci na piątkę
w Karkonoszach na otwartych przestrzeniach huraganowe wiatry pozostawiają po sobie osobliwe lodowe rzeźby. Świerki i jodły przykryte są gęstą warstwą białego puchu.
Ich cienie, na mieniącym się diamentami śniegu, przybierają niezwykłe, fantastyczne formy. Mgły rozświetlone promieniami słońca tańczą po graniach. Śnieg na powitanie i pożegnanie dnia czaruje kolorami. Dlatego Karkonosze zimą są baśniowe
Przed feriami prognoza pogody na to pasmo gór była nieciekawe (pochmurno, opady śniegu) Ale... na drugi tydzień ferii nieoczekiwanie dostałam Prezent!