Gabi dwa dolne zdjęcia to naturalny pokrój twoich fastigat. Pierwsze zdjęcie to w przypadku tego gatunku również będzie proste. Moje własnie na tyłach domu to fastigaty strzygę na stozki.
Zobaczysz jak nabiorą siły latem.
Grrr zimno przygotowuję na zimę zapasy tzn tłuszczyk gromadzę zapijając herabtę pomarańczową czekoladą Trzeba znaleźć dobre strony zimna A w styczniu narty? Kiedy robimy zjazd?
Napisal u Ciebie
Ja dzisiaj prosilam koleżankę, ktora przebiegla maraton aby mniezmobilizowała do połmaratonu w marcu.. Musze iećjakiś otywator aby zacząć biegać...
Ale gdyby były w powalającej cenie, np 1,5 euro to kuuuuupuj
Ania wreszcie porządek w ogrodzie zrobię. Wszystko wytnę i wyciepię Zaczynaj ćwiczyć!! Kiedy robimy zjazd? W styczniu? To 3x3 już czas zaczynać
Irena ty to jak poszarżujesz to strach się bać 37 lat!!!
W mojej rodzinie najniższy próg 40 ja juz drugą czwórke dołozyłam , ufff, ale miałam stresa do 18-tki córki
Zabieraj się ostro do pracy, moja emerytura woła POMOCY
Pierwsze dwie lekcje miałam z fizjoterapeutą wiec wszystko pod kontrolą było, ale czołg to mało powiedziane.... Teraz tylko po intensywnym powitaniu slońca tak się czuję ale muszę przyznać że ramionka zdeeeecydowanie lepiej wyglądają a szpilki już bez obaw noszę i nie odczuwam problemów z kolanem.
Joga nie prowokuje do 100% , wręcz nie należy (tak twierdzi moj instruktor) walczyć z cialem, oddech i wczucie sie we własne cialo to klucz.... Czasami gdy zapomnę o oddechu staram się o tym pomyśleć....
Życzę wytrwałości w zmaganiach z SKS czyżbyśmy ten skrót tak samo interpertowały?
Pracuj fizycznie bo w tym roku nie odpuszczę i będziesz musiała ostrzej pojeździć
Ja dzisiaj znów kolanka ćwiczę i polecam wszystkim jogę bez dwoch zdań na pracę w ogrodzie. Od pół roku nie wiem co to ból kręgosłupa. Lecę do Baragi zobaczyć jak jej pierwszy raz z assanami wyszedł
Madziu napisz gdzie będziesz sadzić czosnki bo ja ciagle nie wiem gdzie wepchać purple sensation. Chyba dam do róż i bordowej żurawki... Gladiatory i giganteum wiem ale purple nie mam koncepcji.... I pink tulipany...