Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogródkowy chaos u monitki 23:07, 04 paź 2013

Do góry
Cudowne twoje lariski
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 23:04, 04 paź 2013

Do góry
U nas na szczęście wielkiego mrozu nie było ... Liczę na wybarwienie brzóz...
Ogród niby nowoczesny ale... 22:55, 04 paź 2013

Do góry
Hula dusza po pinsach a u siebie jej nie ma

Jakieś spowolnienia na lączach miałam???
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:51, 04 paź 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Dziękuję Debro za "panegiryk", masz rację każdy potrzebuje pochwał, bo to motywuje do działania, a ja dzisiaj podbudowana mocno, wyprodukowałam artykuł o tym, jak stworzyć ogród marzeń. Zapraszam na stronę główną w poniedziałek. 40 zdjęć jako dodatek do tekstu.
Mam nadzieję, że weźmiecie udział w dyskusji

Aż mlaskam z uznaniem w oczekiwaniu na taki rarytasek
Ogród do kwadratu 22:30, 04 paź 2013

Do góry
gusiarz napisał(a)
Agatko - no są to niezłe wariatki rosną jak guuupie i zrób im co chcesz... Trzeba je będzie chyba poskromić wiosną...bo mi murek rozsadzą

Możesz szkółkę założyć
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:16, 04 paź 2013

Do góry
Zielona napisał(a)
Oj, tak... Z tym niestety mam problem... Obiecuję sobie, że NIE BĘDĘ ZAGLĄDAĆ, a potem nie umiem się powstrzymać. Wiem, że i tak żadnych rewolucji u siebie nie dokonam /finanse/, ale nacieszenie oka ogrodami innych daje taką satysfakcję, jakbym po własnym chodziła. Kiedyś u mnie też będzie ładnie. Może...

Witamy w klubie zarażonych ogrodowiskowo zamień laptopa na tablet... Będziesz z forum się budzić i zasypiać....
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:14, 04 paź 2013

Do góry
Buuuu
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 19:14, 04 paź 2013

Do góry
Gabisia napisał(a)

Madziu, u mnie też zimno jak nie wiem co.
Graby są wysokie już (choć chudziutkie...) i będzie ciężko z formowaniem.
Będę je lekko korygować.

Ale chciałabym, by wyglądały tak:

http://www.pinterest.com/pin/346917977517098419/
http://www.pinterest.com/pin/346917977517098429/
http://www.pinterest.com/pin/346917977517098418/

Ładne wrzosy i dużo cebul widziałam wczoraj u Kulasa przy botanicznym.

Gabi dwa dolne zdjęcia to naturalny pokrój twoich fastigat. Pierwsze zdjęcie to w przypadku tego gatunku również będzie proste. Moje własnie na tyłach domu to fastigaty strzygę na stozki.
Zobaczysz jak nabiorą siły latem.
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:09, 04 paź 2013

Do góry
Grrr zimno przygotowuję na zimę zapasy tzn tłuszczyk gromadzę zapijając herabtę pomarańczową czekoladą Trzeba znaleźć dobre strony zimna A w styczniu narty? Kiedy robimy zjazd?
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:01, 04 paź 2013

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...Oj....oj....myślałam że w lepszej formie jestem...sporo sie ruszałam ostatnio... a tu takie rozczarowanie...SKS w czystym wydaniu książkowym....plecy nie wyrabiają jedno kolano też..pozostało nie stękac tylko się brac za siebie...dobrze że tym razem grupa poczatkująca

Napisal u Ciebie
Ja dzisiaj prosilam koleżankę, ktora przebiegla maraton aby mniezmobilizowała do połmaratonu w marcu.. Musze iećjakiś otywator aby zacząć biegać...
Magda70 napisał(a)

Tak myślałam...

Ale gdyby były w powalającej cenie, np 1,5 euro to kuuuuupuj
asc napisał(a)
U nas też są takie rozbieżności wiekowe, że ciotki i wujki są młodsze o lat dużo..

Ale kochana, dziś idziemy na minus... i to dużo....... mróz dziś był solidny.. i rozwiał kwestię moich kwiatków doniczkowych-tarasowych .. wszystkie poszły sie paść... wreszcie będę mieć miejsce w domu zimą Woda w wielkiej misce psa zamarzła do dna... jak zobaczyłam mróz uciekłem do łózka, za mną pies i ogłosiliśmy strajk... do pracy nie wstałem Rozumiem przymrozek.. ale nie rozumiem mrozu....
Wygrałam karnet do klubu.. chyba muszę zacząć chodzić... bo jak już go mam.. ale mi sie nie chce

Ania wreszcie porządek w ogrodzie zrobię. Wszystko wytnę i wyciepię Zaczynaj ćwiczyć!! Kiedy robimy zjazd? W styczniu? To 3x3 już czas zaczynać

irena_milek napisał(a)
już nie mam cykora, moge ostro, pierwsze lody przełamałam, po długiej przerwie i narty będę mieć krótsze i na naukę z notebokiem mus do ciebie sie udać
a propos babci, znam jedną co ma 37 lat

Irena ty to jak poszarżujesz to strach się bać 37 lat!!!
ana_art napisał(a)
jako ze moja mama baaardzo wcześnie mnie urodziła , a ja tez raczej wcześnie to została babcią mając lat 39

W mojej rodzinie najniższy próg 40 ja juz drugą czwórke dołozyłam , ufff, ale miałam stresa do 18-tki córki
AlKa napisał(a)
hm tak sobie czytam i dochodzę do wniosku że mam spore zaległości, bo 30 stuknęła a przychówku brak, pora zqabrac się do roboty

Zabieraj się ostro do pracy, moja emerytura woła POMOCY

Kindzia napisał(a)
Moja Babcia miała lat 37, jak nią została Dziadziuś zawsze mówił, że im się tak wcześnie moja Mama urodziła, bo to były inne czasy Widocznie wojenne czasy tak prowokowały moich Dziadków

Oświadczam, że trafiłam do prawidłowego domu Dalie zdechnięte na kompoście...

Ah ta ułańska fantazja dziadków
Postawić trawkę nad i... 18:53, 04 paź 2013

Do góry
baraga1904 napisał(a)

...Marzenko...litości....żyj.... czołg to mało.....

Pierwsze dwie lekcje miałam z fizjoterapeutą wiec wszystko pod kontrolą było, ale czołg to mało powiedziane.... Teraz tylko po intensywnym powitaniu slońca tak się czuję ale muszę przyznać że ramionka zdeeeecydowanie lepiej wyglądają a szpilki już bez obaw noszę i nie odczuwam problemów z kolanem.
Joga nie prowokuje do 100% , wręcz nie należy (tak twierdzi moj instruktor) walczyć z cialem, oddech i wczucie sie we własne cialo to klucz.... Czasami gdy zapomnę o oddechu staram się o tym pomyśleć....

Życzę wytrwałości w zmaganiach z SKS czyżbyśmy ten skrót tak samo interpertowały?
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 06:43, 04 paź 2013

Do góry
Irenka buszuje po forum a u niej cisza.
Irenko miłego dni Ci życzę!
Postawić trawkę nad i... 06:42, 04 paź 2013

Do góry
A ja ciekawa jestem jak assany, jak czołg po ciele? Napisz proszę bo umieram z ciekawości
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 06:41, 04 paź 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
Babcie też są różne wczoraj z wnukami byłam na ściaganiu szwów i doktor myslał, że to mój przychówek
moje tulipany nadal czekaja, no ktoś chyba inny musi je posadzić
udanej imprezy u mamy i wiele radości ze spotkania z nią, w zagonionym świecie to tak rzadkie chwile, potem żal, że się czegoś nie zrobiło..
na narty jestem duchowo przygotowana, fizycznie tez nad soba popracuję

Pracuj fizycznie bo w tym roku nie odpuszczę i będziesz musiała ostrzej pojeździć
Ja dzisiaj znów kolanka ćwiczę i polecam wszystkim jogę bez dwoch zdań na pracę w ogrodzie. Od pół roku nie wiem co to ból kręgosłupa. Lecę do Baragi zobaczyć jak jej pierwszy raz z assanami wyszedł
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 06:38, 04 paź 2013

Do góry
Haniu miłej pracy zatem Ci życzę i słonecznego dnia
Twoje mądrości zyciowe wczoraj poczytałam i przybiegłam po ich kolejną dawkę
Ogród Magdalenka 06:36, 04 paź 2013

Do góry
Madziu napisz gdzie będziesz sadzić czosnki bo ja ciagle nie wiem gdzie wepchać purple sensation. Chyba dam do róż i bordowej żurawki... Gladiatory i giganteum wiem ale purple nie mam koncepcji.... I pink tulipany...
Ogrodnik Mimo Woli cd 06:34, 04 paź 2013

Do góry
Machm U mnie znów +1,5 stopnia ale w nocy był przymrozek....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 06:33, 04 paź 2013

Do góry
monitka napisał(a)
Ania nie bij to tylko tak strasznie brzmi Ciocia nie jest wiekowa

Ciocia nie ale babcia?
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 06:32, 04 paź 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
eeee luzik moja ciocia jest odemnie starsza o rok druga o 5lat
żebyś Ty wiedziała ile razy je doprowadzałam do szewskiej pasji w szkole jak mówiłam per ciotka

Ja jestem ciocią dla moich siostrzenic młodszych o 5 i 11 lat i jestem cioteczną babcią
Ogród Magdalenka 22:13, 03 paź 2013

Do góry
Nom ! To ja poprosze o fotorelację z zakupów wrzosów
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies