Domi nie daj się prosić, poddaj się leczeniu! i nadal pstrykaj! Może trzeba akumulatory naładować?
Forum nie może sie doczekać:
A. Bajecznych zdjęc ogrodu
B. Cudownych zdjęć iluminacji świątecznej
C. Powalającej na kolana dekoracji choinki - no na tę możemy jeszcze poczekać równe dwa tygodnie
Próżna strona mojego EGO przeczytała i uśmiecha się z zadowolenia Fotki będę robić jak już wszystko będzie gotowe. Dzisiaj zbrukałam śnieg wieszając ozdoby w ogrodzie
Nie no idę stąd...nie dość że teraz gwiazdki (swoją drogą pieknie ci wyszły, takie równiutkie) na tapecie a ja się z żadnym wiankiem jeszcze wyrobiłam to tylko jednego prezentu ci brakuje...zawsze sobie obiecuję że w kolejnym roku zabiorę się za wszystko wcześniej a wychodzi jak zawsze
No i z prezentami mam taki sam problem jak Madżenka, łączę się z Tobą w bólu kochana
Ło Matko Bosko! Teraz gwiazdki! Ja popadam w kompleksy!
Podziwiam zaparcie w robieniu prezentów i wcześniejszym przygotowniu. Ja nigdy nie mam koncepcji jakie prezenty wymyślić...
Domi nie daj się prosić, poddaj się leczeniu! i nadal pstrykaj! Może trzeba akumulatory naładować?
Forum nie może sie doczekać:
A. Bajecznych zdjęc ogrodu
B. Cudownych zdjęć iluminacji świątecznej
C. Powalającej na kolana dekoracji choinki - no na tę możemy jeszcze poczekać równe dwa tygodnie
Joanka - czytałam, że Sławko się zlitował i coś na rozgrzewkę przyrządził
Aga K - ja się musiałam wczoraj od forum odciągnąć, bo jak mnie zassało to nie mogłam przerwać
Julka - nalewka smakuje jak cytrynówka czy jak kawa? Chyba na ból głowy dobra! Kawa i cytryna !
Kasia - częstuj się cytrynówką bo ma dwa litry Oby do wiosny
Anitko - ja nie mam w ogóle malin... Mogę tylko mrożone w sklepie kupić
An tre- jak się tak przepisami będziemy wymieniać to w jakiś nałóg wpadniemy
Magda70 - o śniegu u was wiem, bo mi siostra ze Szczecina doniosła, kto to widział aby u Was było więcej śniegu niż na Dolnym Śląsku!
Gabisia - w wewnętrznej walce z przepychem bedzie nas nowoczeny sprzęt audiowizualny wspierał a mentalnie całe forum
Konstancja - wypożyczenie Madzi bezcenne!! Nie oddamy!!! Będziemy bronić jak niepodległości!!!!
Noemi - czy Ty wiesz jakie pokładamy w Tobie nadzieje? Czy przywieźć Ci na wzmocnienie cytrynóweczki?
Juzia - Tytus jest bardzo męski szeroki w barach, wąski w tali
Ania Studio - skoro Tobie golonka pomogla chyba inspiracji należy poszukać przy cytrynówce
Kris- Tytus się pyta dlaczego w odwiedziny bez kiełbaski nie przyszedłeś ?
Ewa - cieplej sie zrobiło ?
Irenko - ja u Ciebie bym widziała czerwień wpadającą w kolor wina mam dla ciebie takie bombki Irenko nie lubię kupować prezentów bo robię to zawsze na ostatnią chwilę w dzikich tłumach i pośpiechu!
Malkul - kochana wróciłaś już do nas?
Wieloszko - czytałam o Twoich dylematach wiankowych mam inspirację dla Ciebie w kompie
Justynko - oj tak Tytus ma temperament!
Pszczólko - kolor cytrynowy zapewnię 12.01
Boćku przychylam się do pytania Agaty, jaka to kraina tak cię zachwyciła?
Przedogródka bardzo jestem ciekawa. Z hortensją się nie spiesz, poczekajmy co incrediball pokaże w 2013 roku. Ja bym się jednak na anabelle zdecydowała można jej ładny płotek zrobić aby się nie pokladala.
Bardzo lubie te pogaduchy u Ciebie , ku pokrzepieniu serc
Damy radę z wiankowaniem. Mam już mnóstwo zdjęć z wzorami w komputerze Będziemy kopiować Spoko
Ps. Kiedyś nie lubiałam świat gdy siostry zjeżdząły na święta z dziećmi a mama niemal płakała w kuchni.... I święta na 40 m2, spanie na łóżku polowym
Dlatego do kiedy mam własną rodzinę najpierw na zmianę były święta, a teraz każde u mnie .
I czasami gdy już mi się ni chce po śniadaniu, ciasto, obiad, ciasto, kolacja, herbatka, droga do kuchni wydeptana to myślę, przecież tak bardzo tęsknię do tego świątecznegnego czasu
I masz rację lubię święta bo ja mam urodziny, M imieniny i Tytus też urodziny Tylko reszta rodziny się wyłamała !!! Klaudia czasami z urodzinami sie na wielkanoc załapuje