Karolcia nie wiem czy kroś już napisal dopiero zaczynam Cię czytać. Zadołuj bukszpana w donicy plastikowej, którą potem będziesz mogła wsadzić do ładnej osłonki. Przeżyje na bank!! Moje rosły 2 lata w osłonkach zadołowane w gruncie.....
O już doczytałam, że Ozz napisała
A odnośnie cebul, pytałam o to samo Danusię i poradziła aby donice zadołować. Bo moje garażowane w donicach w ubiegłym roku były jakieś rachityczne
Pszczółko fruwasz tu i tam
Czy szkielet ogrodu się wzmocnił czy dopiero się obnażył???
A wersja angielska Ogrodu mniam mniam, a te rękawki huntery to co???
Justynka na sikanie psiuni najlepsze zraszanie trawnika
A psiunia powinna po wyjściu z domu natychmiast udać się na spacer za płot się udać a dopiero potem na ogród. Jeśli wybiega z domu prosto na ogród nie ma mocnych. 3 x dziennie wyprowadzić na wet na krótki spacerek aby się nauczyła, że ogród to nie toaleta
wój gród to nie przerzowisko. ajne te proste rabaty w projekcie Ewy , to lubię
A na trawnik przyjdzie czas wiosna
Gapa jestem na 99 stronie życzeń nie złożyłam
Życzę Ci abyś szkielet ogrodu zobaczyła i godne miejsce dla szklarni znalazła przed kolejnym tysią czkiem
Nietypowy kwiatek dla Ciebie
Szkielet, kontrukcje, to brzmi jak wykład na polibudzie a to taki delikatny temat ogrodowy
Teź czekam aż mi się szkielet, kręgosłup ??? ogrodu obnaży i trzeba będzie podjąć radykalne decyzje
Izabello-Konstancjo, zorientowałam się, że stanęłaś w obronie warzywnika Ani (i słusznie, Madżenka zakłada a Ania chciałaby ot tak precz?). Ale co Ty pokazujesz, na czyją zgubę? Przecież jak użyteczne łączy się z pięknym to .... No właśnie jak to połączyć i osiągnąć.
A to - marzenie!
Madżenka trawki powiązane u mnie już też tyle , że u mnie na wiązanie poszło 100 m sznurka i jeszcze zabrakło na wszystkie, myślałam, że trzeba wiązać od samego dołu do góry i teraz takie trawkowe świeczki sterczą
Madżenka, wiesz, że uwielbiam i podziwiam Twój karmnik (reszta ogrodu też zwala mnie z nóg i przyprawia o zazdrość bardzo, ale to bardzo niezdrową.....) i powiem Ci, że mój przezimował ! Twój też da radę
Jak człowiek sam własnymi łapkami coś robi w ogrodzie, to ma z tego ogromną satysfakcję i radość Ja też nie pozwoliłabym sobie na ogrodnika za żadne skarby świata. Uwielbiam grzebać w ziemi i patrzeć jak roślinki rosną
A ja bym sobie pozowliła chociaż na posadzenie drzew.... Ale kasiorki nie było trzeba było wnętrza urządzać
Marzenko, jaki porządek, nie mogę sie napatrzeć! możesz juz spokojnie się relaksować, wszystko pięknie do zimy przygotowane
i co dalej z ta pompą i zaworem?
Zawór wymieniony, wszystko dziala, 200 zł utopione