Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Madzenka 19:47, 05 lis 2012

popcarol napisał(a)
Hej Marzenko!
W takim razie wsadzę go w warzywnik; szkoda by mi go było - myślałam że będzie na zmarnowanie, ale ładnie nowe przyrosty mu ostatnio urosły Szkoda by mi go było... a wiosną znowu do donicy? Męczące
W garażu zbyt jasno nie jest, 1 małe okienko... dlatego wolałabym go tam nie trzymać... chyba rzeczywiscie wyląduje w warzywniku

dzięki!!
Mój krecik ma się dobrze Turkuci wolałabym nie mieć w okolicy...

Karolcia nie wiem czy kroś już napisal dopiero zaczynam Cię czytać. Zadołuj bukszpana w donicy plastikowej, którą potem będziesz mogła wsadzić do ładnej osłonki. Przeżyje na bank!! Moje rosły 2 lata w osłonkach zadołowane w gruncie.....

O już doczytałam, że Ozz napisała

A odnośnie cebul, pytałam o to samo Danusię i poradziła aby donice zadołować. Bo moje garażowane w donicach w ubiegłym roku były jakieś rachityczne
popcorn 20:28, 05 lis 2012

Zimowe fryzurki moich traw -tu Bronze Form- ciekawe czy zimę przetrwają...dosypałam im grubą warstwę kory...

Tu przegięłam, muszę zdjąć te gałązki bo ma być jeszcze jakiś czas +10 stopni

Juki Jak będzie jeszcze trochę pogody, to wyrównamy tę rabatę i dosypiemy żwirku, mam jeszcze zapas
wiosną zamontujemy ekobordy - zamówię chyba w necie, bo u nas nie ma

I Frosted Curls z niedźwiedzią trawą (ta chociaż okryć nie wymaga):

I w warzywniku- rzędem posadzone zioła, okolone szczypiorkiem

miłego wieczoru!
popcorn 20:29, 05 lis 2012

Marzenko bukszpanem może jutro się zajmę?
Madzenka 20:35, 05 lis 2012

Ale fajnie te frosted curls związałaś moje mają za krotkie włosy, zrobię im kucyki
eliza3 20:37, 05 lis 2012

Z dużym zainteresowaniem obejrzałam fryzurki traw, ale juk nigdy nie wiązałam, zawsze tak robisz?
Dorka 20:53, 05 lis 2012

Świetne supełki trzeba zapamiętać
popcorn 21:33, 05 lis 2012

Dziewczyny trawy mam od paru miesięcy, to ich pierwsza zima będzie - podejrzałam sposób u Kasi od czerwonego mostka i Domi (chyba?), Danusia też wiąże trawy w snopki... mam nadzieję pomoże im to przetrwać zimę
agata_chrosc... 21:56, 05 lis 2012

zabawne supełki porobiłaś trzymam kciuki żeby przetrwały
Krys 23:11, 05 lis 2012

Karolina ale piękne związałaś trawy pozdrawiam
Urszulla 00:51, 06 lis 2012

Ja też się pozachwycałam Twoimi zawijaskami trawkowymi. I widzisz dobrze że przypomiałaś o zawiązaniu juk (mam młodziutkie).