Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Milka 16:20, 05 lis 2012

ale inspiracje ten film uwielbiam, włąsnie za te klimaty
Izuś, a ty gdzie, jak ciebie nie ma?
Pszczelarnia 16:24, 05 lis 2012

Izabello-Konstancjo, zorientowałam się, że stanęłaś w obronie warzywnika Ani (i słusznie, Madżenka zakłada a Ania chciałaby ot tak precz?). Ale co Ty pokazujesz, na czyją zgubę? Przecież jak użyteczne łączy się z pięknym to .... No właśnie jak to połączyć i osiągnąć.
A to - marzenie!
Milka 16:27, 05 lis 2012

Pszczółko, ot zasadne pytanie ,,jak połączyć i osiągnąć", to mój problem ze wszystkim w ogrodzie!
Pszczelarnia 16:31, 05 lis 2012

Irenko, takie tematy rozbiera się najlepiej w listopadzie i grudniu, jak ogród nagi sam musi pokazać swój urok (piękno i wdzięk). Mnie ostatnio układy zajmują (przestrzenne), bryły zieleni i kształtów.
Pisała o tym Ewa G. na wątku u Ani (ASC).
Syla 16:35, 05 lis 2012

Konstancja30 napisał(a)
kanny wykopane ... to ma korzeń jak małe drzewko ... no w zasadzie te moje były jak drzewka to co się dziwię ... las kann w garażu otulony wełną mineralną bo garaż nie ogrzewany a jaśnie kłącza mają wymagania w okolicy 8 stopni ...

szkolenie wewnętrzne ... środki cieniujące i ja ... czekają ... jesteś Madżenko na bieżąco ... to wewnętrzna "poczeba" i mała skala ... i tak mocno przeze mnie negowana, że jak od rana jutro siem nie zmobilizuje to kompromitacja pewna ...

angielski warzywnik .... hm Anus ja mam tylko kilka inspiracji ... i z tych kilku lwia część pochodzi z Hollywood ... a konkretnie z ekranizacji ... zaraz wrzucę ... źródło net ...

"To skomplikowane" ...

Moje marzenie !!!! zostało jedynie popatrzeć no chyba ,że sąsiad z działki obok zrezygnuje ... Pozdrawiam
Milka 16:41, 05 lis 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Irenko, takie tematy rozbiera się najlepiej w listopadzie i grudniu, jak ogród nagi sam musi pokazać swój urok (piękno i wdzięk). Mnie ostatnio układy zajmują (przestrzenne), bryły zieleni i kształtów.
Pisała o tym Ewa G. na wątku u Ani (ASC).

muszę doczytać
a mój problem jest taki; zimą ogród pustoszeje, na wiosnę tez mało widać, dosadzam, potem wychodzi to co juz posadzone i zaczyna się bałagan! wiem, że trawy będę kupować i sadzić we wrześniu, bo dopiero widać gdzie pasują i jakie są, ot chyba namotałam!
Pszczelarnia 16:53, 05 lis 2012

Wychodzi wiosną to co nie jest szkieletem i konstrukcją trwałą ........ . A my (tak myślę) miotamy się w szkieletach i konstrukcjach (na pewno ja).
Milka 16:58, 05 lis 2012

to chyba ja też...z tym szkieletem walczę!
teraz bym usiadła z tobą i o tych bryłach i konstrukcjach pogadała!...coś by z tego się urodziło
Madzenka 19:20, 05 lis 2012

Szkielet, kontrukcje, to brzmi jak wykład na polibudzie a to taki delikatny temat ogrodowy
Teź czekam aż mi się szkielet, kręgosłup ??? ogrodu obnaży i trzeba będzie podjąć radykalne decyzje
EPODLAS 20:21, 05 lis 2012

A u mnie szkielet ogrodu już się obnażył. To jest prawda, że wtedy można więcej zauważyć niż wtedy kiedy są rośliny. Ja już zapisałam jakie zmiany planuję.