Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

aga_k 19:55, 04 lis 2012

Ogród wygląda piękni, brzózki są cudaśne dobrze że awaria usunięta
anula_wn 19:55, 04 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Pokazuj wszystkie co zrobiłaś bo ładnie. lubię oglądać zwłaszcza te karmniki w płytach

Danusiu jestem ciekawa jak karmnik przezimuje ???? Pobiegnę do Ciebie z pytaniem.

Madżenka, wiesz, że uwielbiam i podziwiam Twój karmnik (reszta ogrodu też zwala mnie z nóg i przyprawia o zazdrość bardzo, ale to bardzo niezdrową.....) i powiem Ci, że mój przezimował ! Twój też da radę

lecę oglądać dalej !
Sebek 19:57, 04 lis 2012

Jak zwykle przecudnie....W ogóle nie widać, że była u Ciebie jakakolwiek zima
Dorka 20:10, 04 lis 2012

Ależ oczywiście, że praca w ogrodzie jest zajęciem bardzo przyjemnym, tylko w moim odczuciu tym przyjemniejsza jeśli wiem dokładnie co mam do zrobienia, jeśli nie mam pomysłu, niestety przestaje mnie cieszyć a zaczyna męczyć, dlatego pytałam o projekt. Bardzo nie chciałbym aby urządzanie ogrodu przestało mnie cieszyć. Wydaje mi się straconym, czas przeznaczony na przesadzanie roślin już wsadzonych. Nie umiem tego zmienić, choć wiem, że Wszyscy tak robicie muszę się jeszcze dużoooooooooooooo nauczyć, ponieważ nie mam zmysłu do projektowania ogrodu.
monitka 20:34, 04 lis 2012

Marzenko zaległości nadrobiłam, fotki poogladałam, brzozami jak zwykle się pozachwycałam. Pięknie się wybarwiły. Moje niestety juz bez liści ale co się dziwić jak po rarę listków miały
Wogóle busz masz na rabatach i pięknie to wszystko wygląda Nawet nie widać żeby atak zimy zaszkodził roślinom.
Milka 20:43, 04 lis 2012

To się cieszę, że już wszystko ok, bo mimo, że ciepło..bez ogrzewania byś umarzła!

doczytałam o planach, czyli jednak to ostatnie słowo w ogrodzie nie jest możliwe
noemi 21:39, 04 lis 2012

Marzenko pięknie u Ciebie , trawy powiązane wzorowo brzózki też mnie zachwycają i to, że je prostujesz ...jesteś super ogrodniczką

miłego tygodnia Ci życzę Kochana
Ginger 21:49, 04 lis 2012

Madżenka trawki powiązane u mnie już też tyle , że u mnie na wiązanie poszło 100 m sznurka i jeszcze zabrakło na wszystkie, myślałam, że trzeba wiązać od samego dołu do góry i teraz takie trawkowe świeczki sterczą
ana_art 22:18, 04 lis 2012

Marzenko ja najpierw czytam u Ciebie potem u siebie
Tak do końca to ja nie jestem pewna tej jodly, ale tak to wygląda bo na tej rabacie są 3 sztuki i pomarańczowa zrobiła się ta która jest vissavi pompy. Nie wiem czy faktycznie to jej wina ale na nią zwaliłam . Teraz sobie przypomniałam, że M mówił, że jak nie postawimy wiaty to zamontuje oslonę kierunkową. hmmm muszę go jutro podpytać
anipla 02:25, 05 lis 2012

Podczytuję i zostawiam ślad
Pozdrawiam