Agnieszko, odebrałam resztę, zostało mi do przystrzyżenia ok 15', część posadziłam. Wyglądają całkiem przyzwoicie. Variegata Też czytałam, że są bardziej wrażliwe.
Ania dlatego mój trawniczek malutki ograniczony kostką granitową, mądry Polak po szkodzie
Kup sobie wertykulaotr do wyczesywania suchej trawy. Setek ręczny poniej 100 zł kupił.
Wasko - całe brązowe były. Sądzę, że to przez psy, które non stop robią z niego toaletę... Jak był na nim kopiec ze śniegu to cały żółty był...
Marzenko - ja ogólnie mam krzywy kręgosłup - muszę coś z tym zrobić, już wszystkiego próbowałem - basen, masaże, pajączek, siłownia, specjalne ćwiczenia - i niccc - coraz gorzej.....To mój defekt - na razie jedyny...
Zatem musisz się oszczędzać, nie podnosić nic ciężkiego. Może sobie w przyszłości żonę ogrodomaniaczkę znajdż aby ciężkie prace wykonywała
U mnie we wsi wycięli około 50 drzew 30-40 letnich, większość przepięknych akacji. Drogę będą budować, zasypywać rowy melioracyjne. Tylko kto powozlił wyciąć tyle drzew????
A za cięcie brzóz to bym właścicielom ręce ucinała. Jak widzę takie kikuty brzóz u mnie we wsi to płakać mi się chce.