Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Alei Lipowej...

Ogród w Alei Lipowej...

majkel0326 19:10, 17 mar 2012

Justynko,miałaś pracowity dzień Ja też spędziłam kilka godzin w ogrodzie.Na zdjęcia nawet nie było czasu. I kupiłam dziś bratki fioletowe i białe,zawiozę jutro na cmentarz.Muszę wydobyć z "magazynu" moje donice i przed dom też wysadzić bratki,żeby kolorowo było.
ircia 19:18, 17 mar 2012

Justi - bratki cudne w tych kompozycjach!!!!!
A ja czekam na trąbienie
Celina 20:19, 17 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)

[b]Celinko
a co z Twoją Gamcią, już jej nie masz? Muszę Ci powiedzieć, że wczesniej miałam dobermankę i gdy odeszła od razu kupiliśmy nowego psa, bo jak się człowiek przyzwyczai to już koniec.
Pies u mnie w domu musi byc i już.

Justi ja dokładnie tak samo zrobiłam. Po śmierci naszej bokserki, gdy cała rodzina płakała, po 3 dniach kupiliśmy buldożka. Dom bez psa wydawałoby mi się niepełny. I jak pomyślę, że kiedyś kociara byłam ....

No właśnie bokserka moja Gamcia już biega po niebiańskich łąkach.Była z nami 11 lat.Mija 1,5 roku i ciągle ją widzę.na ogrodzie w kuchni,wszędzie! to nieprawdopodobne.Te ślipka,jak ona wodziła za mną wzrokiem.Nikt tego nie jest w stanie pojąć,- kto nie miał psiny- jak wieka miłość może być w psim spojrzeniu...
justi 21:17, 17 mar 2012

Majkel Bratki bardzo cieszą swoimi kolorami, jak będziesz miała czas koniecznie zrób fotki.
Chociaż jeszcze nie jest zielono to takie akcenty w donicach przed drzwiami czy domem to super dekoracja i od razu jest weselej.
Irciu dziękuję Ci bardzo, odtrąbię na pewno, hihi
Celinko to wszystko prawda co piszesz o ślepkach i spojrzeniu. Mojej Fince już idzie siódmy rok .....
brrrrr aż nie chcę myśleć.
justi 21:26, 17 mar 2012

Chociaż nie zrobiłam fotek przy pracy, to pstryknęłam kilka przez okno. Rabaty nie są jakieś super - wypas, ale po zimie nie jest z nimi tak źle. Straciłam kawałek rh i azalie. Niestety mój pies jak się rozpędzi gdy inny np. idzie ulicą, to nic go nie zatrzyma, nawet drabinka, która chroni rh.

Mala_Mi 21:26, 17 mar 2012

Justynko.....ja też lubię bratki I wcale mi nie przeszkadza, że niektóży nazywaja je cmentarnymi kwiatkami Co roku je kupuje....i nawet w zapasie, bo ro o mi wykopie mój "przeszkadzacz" to łatam dziury bratkami . W tym roku już mi wykopał metr bieżący bebulwoych..i też sobie nie wyobrażam domu i ogrodu bez psa...aczkolwiek czasami się z lekka denerwuje na niego......
Najwazniejsze, że przyszła wiosna i pies szczęsliwy bo i my zaczęlismy bywać w ogrodzie.. i dzieci sąsiadów.... tak się dzisaj zmeczył, ze padł jak niezywy Mój pies ma co najmniej 12 lat i jest duży, a duże żyją krócej.... i tak też czasami jak sobie pomyślę to brrrrrrr. Śledzę Twój wątek, ale sie nie wpisuję... ale jak już o psach t o miałam powód aby zabrać głos
justi 21:28, 17 mar 2012

i moja maleńka kuleczka

dokoła jeszcze nie skończyłam nasadzeń, więc jest brzydko
justi 21:31, 17 mar 2012

Dziękuję Aniu, bratek dla Ciebie (mi się nie kojarzą z cmentarnymi)

Juzia 21:31, 17 mar 2012

Ale kuliszon!!!
A jaki równiutki!!!!
Madzenka 21:34, 17 mar 2012

Justynko za każdym razem gdy widzę Twoją kuleczkę to wzdycham właśnie jak to możliwe , że taki równiutki, od jakiego czasu go strzyżesz?