Aniu, czy to z dachu, czy z poziomu ziemi, czy z lewa po porannej gimnastyce - super widoki u Ciebie ! A lekcja pokazowa przyda się i mi i innym niecierpliwcom .
No to donice spełniły swoją rolę - tak przyciągają wzrok, że na płot nikt zupełnie nie zwraca już uwagi . Musiałam się cofnąć do zdjęć, żeby zobaczyć o jakim płocie mowa .
No to aktualne zdjęcia prosimy!
Ja też spieszę bukszpanową kulę skomplementować, a wszystkie "kwiatki" hurtem - jeszcze bardziej Szałwia w moim ulubionym kolorze, a róże - marzenie na przyszłość... Jakieś specjalne holenderskie drożdże im chyba zapodajesz, że tak rosną .
Krysiu, nie znam się na robalch, ale u siebie pryskam takie Karate Zeon lub Dursbanem, każdy z dodatkiem Superamu (adjuwant na lepszą przyczepność).
Dziękuję za pięknego kwiatka
Alez zaszalałaś z tymi donicami! Ale trzeba przyznać jedno - nawet najpiękniejsze nasadzenia nie prezentują się w niedpowiednich donicach. U Ciebie wszystko zgrabnie zgrane !
Aga, czytałam o Twoich nowych projektach - dziewczyno Ty to masz energię i zapał - podziwiam! Nowe roślinki tez podziwiam, obfociłabyś już posadzone... Chociaż domyślam się, że wolnych chwil brak u Ciebie, nawet na zrobienie paru zdjęć .
Wiesz może co słychać w bylinowie (u tych państwa spod Żmigrodu, co mają mnóstwo bylin, żurawek, trawek itp.)? Wybrałabym się na jakieś drobne zakupy na poprawę humoru, ale nie wiem, gdzie jechać, żeby nie wrócić z pustymi rękami i w jeszcze gorszym humorze
Kasiu, mnie też ten zakątek zauroczył! Mam nadzieję, że ucieknie Ci spod łopaty i nic stamtąd nie przesadzisz, bo szkoda by było . No i jak tak agospodarujesz resztę ogrodu to rzeczywiście - będzie bajkowo !
Aga, nie chorują te nasze, ale przymrozek niedawny ściął im młode przyrosty i wyglądają, jakby od góry były zasuszone. Za to Ikeowe wszystkie wyglądają fatalnie, zero nowych przyrostów, 1 szt.na 100% do wyrzucenia, a reszcie daję ostatnią szansę
Zakopać doła - dobre !
Oj dziekuję wszystkim bardzo za kwiatuchy, życzenia i najważniejsze - otuchę - MOJA GRUPO WSPARCIA - jak to określiła Irenka . Fajnie, że ze mną jesteście !!!
DUUUUUŻE BUZIOLE dla wszystkich od małej ogrodniczki, którą przerósł jej ogród i chwasty w nim
Miałam w szklanej osłonce, wypłynęlą szparami.... Nie ma mocnych.
Nawet takie strasznie grube i twarde się wyginają na słońcu. Jak to moja mawia trza chować do domu
Aniu, piękne donice i nasadzenia w nich . A lampiony to już w ogóle giganty, pasują idealnie!
Dzięki, szkoda tylko że wszystkie świece się roztapiają jak stoją w nich od słońca, trzeba je wyjmować... kombinowałam z różnymi i wszystkie padają
Mi po ostatnich upalach piękna zielona plama się na białej ławie zrobiła.... Ze świecy zapachowej w lampionie... Calutka spłynęła, zeskrobywalam ją przez dwa dni
eee no właśnie się zastanawialam, jakie świece dać by przeżyły chodzą mi po glowie takie w szklanych osłonkach
Aniu, piękne donice i nasadzenia w nich . A lampiony to już w ogóle giganty, pasują idealnie!
Dzięki, szkoda tylko że wszystkie świece się roztapiają jak stoją w nich od słońca, trzeba je wyjmować... kombinowałam z różnymi i wszystkie padają
Mi po ostatnich upalach piękna zielona plama się na białej ławie zrobiła.... Ze świecy zapachowej w lampionie... Calutka spłynęła, zeskrobywalam ją przez dwa dni