Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

Boćkowe perypetie ogrodkowe 13:19, 30 maj 2012

Do góry
Boćku, bardzo pedagogiczne podejście! Żebym ja takie miała do swoich chłopców Kara to kara, a mnie się kwiatuszek podoba
Puste pole z wysepką kwiatową 13:16, 30 maj 2012

Do góry
Elfik napisał(a)
[b]
ad 2 - ogrodem w tym roku jestem rozżalona, zniechęcona i zmęczona. Albo czegoś już nie ma, albo choruje, albo schnie, albo nie rośnie ...

Elfiku, to Ty też tak masz...??? Załapałam przez to doła Jest na to jakaś rada, jakiś sposób?
Ogrodnik mimo woli 12:12, 30 maj 2012

Do góry
Aniu, czy to z dachu, czy z poziomu ziemi, czy z lewa po porannej gimnastyce - super widoki u Ciebie ! A lekcja pokazowa przyda się i mi i innym niecierpliwcom .
Miniaturowy ogródek 11:56, 30 maj 2012

Do góry
No to donice spełniły swoją rolę - tak przyciągają wzrok, że na płot nikt zupełnie nie zwraca już uwagi . Musiałam się cofnąć do zdjęć, żeby zobaczyć o jakim płocie mowa .
No to aktualne zdjęcia prosimy!
Ogród w Holandii 11:54, 30 maj 2012

Do góry
Ja też spieszę bukszpanową kulę skomplementować, a wszystkie "kwiatki" hurtem - jeszcze bardziej Szałwia w moim ulubionym kolorze, a róże - marzenie na przyszłość... Jakieś specjalne holenderskie drożdże im chyba zapodajesz, że tak rosną .
Ogródek Hanusi po zimie 11:44, 30 maj 2012

Do góry
Haniu, dziękuję za różaną kapiel! Podziałała relaksacyjnie
Hirutkowy raj:)) 11:41, 30 maj 2012

Do góry
Krysiu, nie znam się na robalch, ale u siebie pryskam takie Karate Zeon lub Dursbanem, każdy z dodatkiem Superamu (adjuwant na lepszą przyczepność).
Dziękuję za pięknego kwiatka
Miniaturowy ogródek 11:38, 30 maj 2012

Do góry
Alez zaszalałaś z tymi donicami! Ale trzeba przyznać jedno - nawet najpiękniejsze nasadzenia nie prezentują się w niedpowiednich donicach. U Ciebie wszystko zgrabnie zgrane !
Ogród Dominiki 11:34, 30 maj 2012

Do góry
Domi, mało oryginalnie - zachwycam się zdjęciami i Twoim ogrodem, no ale jak tu się nie zachwycać???
Lecę w kulki... 11:31, 30 maj 2012

Do góry
anna_studio napisał(a)

Bożesz ty mój, jaki trawniczek...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 11:27, 30 maj 2012

Do góry
Oki, czyli do Sasanki nie ma co jechać. Poszukam gdzie indziej.

Nie daj się tym goniącym terminom złapać, a na zdjęcia z Twojego ogrodu poczekam cierpliwie
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 11:24, 30 maj 2012

Do góry
Hosta - gigant niesamowita!!! Obfoć lawendowe pole jak już zakwitnie, koniecznie!
Dużo zdrówka dla mamy !
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 11:11, 30 maj 2012

Do góry
Aga, czytałam o Twoich nowych projektach - dziewczyno Ty to masz energię i zapał - podziwiam! Nowe roślinki tez podziwiam, obfociłabyś już posadzone... Chociaż domyślam się, że wolnych chwil brak u Ciebie, nawet na zrobienie paru zdjęć .
Wiesz może co słychać w bylinowie (u tych państwa spod Żmigrodu, co mają mnóstwo bylin, żurawek, trawek itp.)? Wybrałabym się na jakieś drobne zakupy na poprawę humoru, ale nie wiem, gdzie jechać, żeby nie wrócić z pustymi rękami i w jeszcze gorszym humorze
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 11:04, 30 maj 2012

Do góry
Kasiu, mnie też ten zakątek zauroczył! Mam nadzieję, że ucieknie Ci spod łopaty i nic stamtąd nie przesadzisz, bo szkoda by było . No i jak tak agospodarujesz resztę ogrodu to rzeczywiście - będzie bajkowo !
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:00, 30 maj 2012

Do góry
Aga, nie chorują te nasze, ale przymrozek niedawny ściął im młode przyrosty i wyglądają, jakby od góry były zasuszone. Za to Ikeowe wszystkie wyglądają fatalnie, zero nowych przyrostów, 1 szt.na 100% do wyrzucenia, a reszcie daję ostatnią szansę
Zakopać doła - dobre !
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:42, 30 maj 2012

Do góry
Oj dziekuję wszystkim bardzo za kwiatuchy, życzenia i najważniejsze - otuchę - MOJA GRUPO WSPARCIA - jak to określiła Irenka . Fajnie, że ze mną jesteście !!!

DUUUUUŻE BUZIOLE dla wszystkich od małej ogrodniczki, którą przerósł jej ogród i chwasty w nim
Klon o czerwonych liściach 09:13, 30 maj 2012

Do góry
A może klon Crimson Sentry szczepiony na pniu? Ma śliczne bordowe listki, parę osób na forum go ma np. Coli, Ania asc i chyba Wieloszka.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:26, 29 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Aniu, piękne donice i nasadzenia w nich . A lampiony to już w ogóle giganty, pasują idealnie!

Dzięki, szkoda tylko że wszystkie świece się roztapiają jak stoją w nich od słońca, trzeba je wyjmować... kombinowałam z różnymi i wszystkie padają

Mi po ostatnich upalach piękna zielona plama się na białej ławie zrobiła.... Ze świecy zapachowej w lampionie... Calutka spłynęła, zeskrobywalam ją przez dwa dni
eee no właśnie się zastanawialam, jakie świece dać by przeżyły chodzą mi po glowie takie w szklanych osłonkach

Miałam w szklanej osłonce, wypłynęlą szparami.... Nie ma mocnych.
Nawet takie strasznie grube i twarde się wyginają na słońcu. Jak to moja mawia trza chować do domu
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:23, 29 maj 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Aniu, piękne donice i nasadzenia w nich . A lampiony to już w ogóle giganty, pasują idealnie!

Dzięki, szkoda tylko że wszystkie świece się roztapiają jak stoją w nich od słońca, trzeba je wyjmować... kombinowałam z różnymi i wszystkie padają

Mi po ostatnich upalach piękna zielona plama się na białej ławie zrobiła.... Ze świecy zapachowej w lampionie... Calutka spłynęła, zeskrobywalam ją przez dwa dni
eee no właśnie się zastanawialam, jakie świece dać by przeżyły chodzą mi po glowie takie w szklanych osłonkach
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:17, 29 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies