Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

Domi 08:24, 30 maj 2012

baraga1904 napisał(a)
Witaj Dominiko - śąsiadko ze Śląska. Pierwszy raz przychodzę i witam się z Tobą serdecznie.
Ogród masz.... łał!!! Szokistycznie fajny. Całego jeszcze nie przeszłam ale szybko nadrobię, obiecuję, bo warto.

I oczywiście serdecznie gratuluję córki, to największe szczęście....

Witam Agnieszko w moim ogródku. Dziękuję za odwiedzinki i gratulacje dot. Córeczki. "Szokistycznie fajny"? Dobre Pozdrawiam cieplutko!
Domi 08:28, 30 maj 2012

butterfly napisał(a)
Oj jak dobrze Dominiko, że przypomniałaś fotki z bukiem bo mój 'Purple Fountain' mikrusek w porównaniu z Twoim.
Ile lat już go masz, szybko rośnie?

Mam go 4 sezon, sadziłam spore drzewo, rośnie trochę w górę, ale więcej w dół Ciężko jest ocenić czy szybko rośnie, bo ledwo jakiś pęd strzeli w niebo, zaraz się zagina i wisi w dół. Na pewno ten sezon, czyli 4 rok jest przełomowy dla większości roślin w moim ogrodzie. Dostały jakiegoś szalonego kopa tej wiosny i ten buk również. W zeszłym roku przy gruncie widać było pień, a teraz wszystko przykrywają pędy ścielące się po ziemi. Nawet zastanawiałam się czy go nie przyciąć od dołu.
popcorn 08:31, 30 maj 2012

Przepiękny ten buk! Jak i cały ogród! Pięknie
pozdrawiam!
GabiK 08:59, 30 maj 2012

Domi, jak dobrze, że córeczka pozwala Ci na spacery po ogrodzie z aparatem. Dzięki temu my też możemy nacieszyć oczy. Jest rewelacyjnie u Ciebie.
Sebek 09:26, 30 maj 2012

Domi napisał(a)

Jak zwykle się zachwycam
baraga1904 09:45, 30 maj 2012

Domi napisał(a)

Witaj Dominiko - śąsiadko ze Śląska. Pierwszy raz przychodzę i witam się z Tobą serdecznie.
Ogród masz.... łał!!! Szokistycznie fajny. Całego jeszcze nie przeszłam ale szybko nadrobię, obiecuję, bo warto.

I oczywiście serdecznie gratuluję córki, to największe szczęście....

Witam Agnieszko w moim ogródku. Dziękuję za odwiedzinki i gratulacje dot. Córeczki. "Szokistycznie fajny"? Dobre Pozdrawiam cieplutko!

Mam 11 - letnią córkę, 16 - letniego syna i ...pracuję w szkole, więc mam "bogate" słownictwo - zapożyczone od tych ...troszkę młodszych ode mnie. hi!hi!
baraga1904 09:47, 30 maj 2012

Dominiko, masz wspaniałą nawierzchnię granitową. Robiła Ci to jakas firma od nas - ze Śląska? Szukamy z mężem wykonawcy na wymianę kostki na granit , ale prawdziwych fachowców od granitu jakoś mało..
Gabriela 10:00, 30 maj 2012

Dawno tu nie wpadałam, piękny ogród, piękne zdjęcia, miło oglądać. Gratuluję córeczki.
Wieloszka 11:34, 30 maj 2012

Domi, mało oryginalnie - zachwycam się zdjęciami i Twoim ogrodem, no ale jak tu się nie zachwycać???
Domi 11:58, 30 maj 2012

Ginger napisał(a)

Dominiko u Ciebie każdy najmniejszy kwiatek wygląda jak dzieło sztuki !!! Zdjęcia cudowne ! A przymrozek też uszkodził mojego perukowca, ale wypuszcza nowe listki więc żyje
Buziaki dla córci . Oj bakterie to przytul ją od cioci

Przekazałam buziaki. Dostałam mały nieśmiały uśmieszek w podzięce. Jeśli chodzi o rozplenice- wszystkie wystartowały, choć jedne lepiej, a inne słabo. Zobaczymy co będzie dalej.