Mam go 4 sezon, sadziłam spore drzewo, rośnie trochę w górę, ale więcej w dół Ciężko jest ocenić czy szybko rośnie, bo ledwo jakiś pęd strzeli w niebo, zaraz się zagina i wisi w dół. Na pewno ten sezon, czyli 4 rok jest przełomowy dla większości roślin w moim ogrodzie. Dostały jakiegoś szalonego kopa tej wiosny i ten buk również. W zeszłym roku przy gruncie widać było pień, a teraz wszystko przykrywają pędy ścielące się po ziemi. Nawet zastanawiałam się czy go nie przyciąć od dołu.
Mam 11 - letnią córkę, 16 - letniego syna i ...pracuję w szkole, więc mam "bogate" słownictwo - zapożyczone od tych ...troszkę młodszych ode mnie. hi!hi!
Dominiko, masz wspaniałą nawierzchnię granitową. Robiła Ci to jakas firma od nas - ze Śląska? Szukamy z mężem wykonawcy na wymianę kostki na granit , ale prawdziwych fachowców od granitu jakoś mało..
Dominiko u Ciebie każdy najmniejszy kwiatek wygląda jak dzieło sztuki !!! Zdjęcia cudowne ! A przymrozek też uszkodził mojego perukowca, ale wypuszcza nowe listki więc żyje
Buziaki dla córci . Oj bakterie to przytul ją od cioci
Przekazałam buziaki. Dostałam mały nieśmiały uśmieszek w podzięce. Jeśli chodzi o rozplenice- wszystkie wystartowały, choć jedne lepiej, a inne słabo. Zobaczymy co będzie dalej.