Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

bociek 20:25, 29 maj 2012

anula_wn napisał(a)
Bociek, oddaj futro na avatar !

Anula, musze byc konsekwentna Wiesz, podejscie pedagogiczne
Madzenka 22:09, 29 maj 2012

bociek napisał(a)

Nowy avatarek, też biały, ale co sie stało z kiciem, taki fajny był

Donosze, ze futro ma sie swietnie, jest zdowiutenki i jak zwykle ma swoje kocie humorki
Nadzoruje ogrod, poprawia kore na rabatach (naprawde przerobie go kiedys na mufke ) i pilnuje zeby populacja gryzoni sie nie rozprzestrzeniala

Powod jego nieobecnosci w avatarku to...... kara

Zatargal mi do mieszkania krwisty befsztyk z podrobami, bleeeeee. Ma szlaban na rozprzestrzenianie jego wizerunku

Przestępstwo zasluguje na najwyższy wymiar kary!!!!
Ale może w zawieszeniu albo chociaż przedterminowe zwolnienie.... ??? przywróć futro na avatar
GabiK 09:14, 30 maj 2012

Kasiu, też proszę o futro na avatar. Może być z kwiatkiem w zębach.

Moje żurawki na razie rosną na glinie. Pojedyncze nie dały rady, ciekawe, czy to zależy od odmiany, czy tak wypadło.
jotka 09:19, 30 maj 2012

A było ostrzeżenie przed tak rygorystyczną kara ????
popcorn 09:24, 30 maj 2012

Haha, usmialam sie z tego kota pozdrawiam!
mira68 13:13, 30 maj 2012

Ja też proszę kicia niech powróci
Wieloszka 13:19, 30 maj 2012

Boćku, bardzo pedagogiczne podejście! Żebym ja takie miała do swoich chłopców Kara to kara, a mnie się kwiatuszek podoba
monitka 20:25, 30 maj 2012

No to futro nieźle czadu musiało dać że kara taka dotkliwa ale jak znam koty to i tak ma to w ....

doczytałam...pogardziłas takim raraytaskiem? a on z całego, szczerego kociego serca dla pańci upolował
bociek 20:37, 30 maj 2012

Lo matko, co tu sie wyprawia. No wiecie co, taki lobbing uskuteczniac Przeciwko kolezance??? Murem za kocurem??? Hmmm, no nie wiem, boje sie, ze mu woda sodowa uderzy do lebka z tej popularnosci i zechce celebryta zostac

Monitka, ja wiem, ze on swoje stado musi nauczyc odpowiedniej zbilansowanej diety Ale co z moja Psyche
bociek 20:47, 30 maj 2012

No dobra, zarty zartami, ale wrocmy do ogrodu.

Otoz moja skarpa przytarasowa niedlugo bedzie skonczona w zakresie tegorocznym. Brakuje mi kilku elementow, ktore dojda dopiero w przyszlym roku, ale tez bede musiala wprowadzic pewne modyfikacje w stosunku do projektu - sila wyzsza.
Czy te modyfikacje zostana na stale??? Zima zweryfikuje.
Czesc roslin mojego M musi na razie zostac na swoich miejscach, wiec realizacja nie bedzie pelna. Pokaze calosc jak juz wszystkie nasadzenia zostana poczynione. Mysle, ze potrzebuje jakichs 2 tygodni

Dzisiaj przerobilam mydlana. M twierdzi, ze jest duzo lepiej, musze tylko poczyscic zwirek, zeby moc Wam zaprezentowac te zmiane. I chyba jeszcze wprowadze jedna drobna modyfikacje.
Jak wszystko pojdzie dobrze, do konca tygodnia umieszcze fotki. Z mydlanej chyba znikna banki. Ale decyzje podejme po zasiegnieciu Waszej opinii.

No i czeka mnie mega pielenie, ale przy tej ilosci komarow, jakie grasuja u mnie w okolicy to wcale sie nie pale do tej roboty, chociaz mnie odpreza

Tak wiec wybaczcie, znowu bez zdjec, ale relacje zdalam, mowy o leniuchowaniu nie ma