Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:24, 23 maj 2012

Do góry
Oto Sebek

Wykorzystałam Sebka w pracy , pomagał mi wybierać świerki serbskie

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 16:15, 23 maj 2012

Do góry

muzyczny wpis tylko dla roślin

http://www.youtube.com/watch?v=Z0DNmB2tfYE&feature=related

pal licho tekst ... mniejsza o wszystko ... kto mi poda najwięcej nazw roślinek w "teledysku"??? ... w zamian obiecuję nie wstawiać więcej takich kawałków ... Iwonka wybacz ...

czy to fioletowe to może być glicynia?

a to drzewo z białymi pomponami to kalina? ...
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 15:45, 23 maj 2012

Do góry
ircia napisał(a)

Danusiu - jak zwykle cudnie! Twój ogród niezależnie od tego co padnie, co wymarznie, co ktoś podgryzie, itp, zawsze wygląda jak z marzeń
Ogrodowa biżuteria urzekająca

tak samo pomyślałam, a biżuterii ogrodowej to u nas naprawdę brak
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 15:45, 23 maj 2012

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Konstancjo-Izo, rozumiem, że przyjeżdżasz i deklarujesz podawanie napojów (nie tylko kawki) ogrodowych.

jeszcze nie wiem czym bo właśnie "wozityłka" się pozbyłam ale od czego komunikacja krajowa ... to nie problem ... inszą inszość trzeba opanować i jak będę pewna to nas dopiszę do listy ... no tylko małż to już chyba musi bo jakby mu fuchę zorganizowałam
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 15:38, 23 maj 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Pospisuję się pod wpisem Ewy Koniecznie, nie może Cię zabraknąć !!!

tu będą szczegółowe informację :
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1424-spotkanie-dolny-slask?page=12

termin : 23-24.06
sobota u Pszczółki i Finki
niedziela : u Marzenki2007 i ...właśnie będziemy to ustalać jeszcze

Noemi jak bardzo chcę ... i intensywnie układam życiorys tak aby sobie podarować te dwa dni

układaj ten życiorys odpowiednio i Małża koneicznie zabierz ze sobą

po tym jak pokazałam kandydującą do tytułu Irenkę ... kilka fotek z wypadu do ogrodu Bogdzi i wiele ogrodniczek (a jak wyczaił konkurencja nieliczna panie w zdecydowanej większości ) ... po tym jak poznał Anię i Aldonkę to najkochańszego z małżów namawiać nie trzeba ... poza tym ktoś kawkę musi podawać ... ja się tylko tropię trochę że jak się wypnie jeszcze bardziej to koszulka pójdzieeee ...
Jak zagospodarować mur? 15:27, 23 maj 2012

Do góry
Kaisog ma rację - lustro, o takim murze to niektórzy ogrodowiskowi ogrodnicy tylko śnią żeby tam wstawić lustro!!!
Zresztą zdjęcia z ogrodu Szefowej mówią same za siebie

Kto by nie chciał takiego lustra miskanta i hortensji ....
Borówcowy raj 15:16, 23 maj 2012

Do góry
Borbetko, mąż zdolniacha, pamiętaj że jak małe wyfruną niech wejdzie obetnie ten patyk w ten sposób wystawiacie je na wielkie niebezpieczeństwo. Jak sroka usłyszy te małe, jest już po nich, Sikorki nie musza mieć żadnego patyka, to jest grzęda dla sroki, Jak będzie widać na moich to Wam pokaże. Na zimę budki zdejmujcie i wszystko trzeba usunąć bo w starym gnieździe lęgną się wszoły i później gnębią małe. OK !
U mnie też jest za duży ale sroka się na nim nie utrzyma.
Ogrodnik mimo woli 14:58, 23 maj 2012

Do góry
Piękna fotka...
U Oci ... 14:40, 23 maj 2012

Do góry

Ależ ślicznie u Ciebie! Taras super. Mam pytania z innej beczki: czy jesteś zadowolona z takiego zadaszenia tarasu? to chyba markiza? Ja w trakcie budowy jestem poprostu i stąd moje pytanie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 14:20, 23 maj 2012

Do góry
abiko napisał(a)

A taki sajgon mój M dzisiaj zrobił... Nigdy nie będę miała porządku na podjeździe, do końća moich dni będzie bajzel....

hahah jakbym siebie słyszała)

ja mam podobnie i też tak reaguję
Ogródek na chabrowym wzgórzu :) 14:13, 23 maj 2012

Do góry
ell napisał(a)
Dzisiaj poczęstowałam roślinki takimi oto specjałami.

Ciekawa jestem czy już ktoś próbował takich odżywek w 100% naturalnych. Mam nadzieję, że się sprawdzą, bo jakoś do chemi to tak nie bardzo jestem przekonana.

Ja od tygodnia podlewam tym surfinie.100% natury w zapachu, u Ciebie też??
Bajkowy ogród Weroniki 14:12, 23 maj 2012

Do góry
barbara_krajewska napisał(a)
Weroniko, rewanżuję się
Piękne zdjęcie i miła przygoda...więcej takich chwil.
Jak zagospodarować mur? 14:11, 23 maj 2012

Do góry
tu widać więcej

W cieniu - zacieniona 14:05, 23 maj 2012

Do góry
monteverde napisał(a)

Narcyzy nadal kwitną... Brunnera

moją brunnerę coś podgryzło, wczoraj zauważyłam wykopałam ja miała jeszcze korzonki, przesadziłam w inne miejsce , może przeżyje
U mnie coś się dzieje z dwiema żurawkami,nie zdążyłam podejrzeć,spieszyłam się do pracy,dopiero w piątek je wykopię.Brunery mam trzy rodzaje i mają się dobrze....na razie....
W cieniu - zacieniona 13:59, 23 maj 2012

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)
Narcyzy nadal kwitną... Brunnera

moją brunnerę coś podgryzło, wczoraj zauważyłam wykopałam ja miała jeszcze korzonki, przesadziłam w inne miejsce , może przeżyje
Mój 4 arowy azyl... 13:53, 23 maj 2012

Do góry
Wydaje mi się,że ....pąk jest bardziej urokliwy niż kwiat...
Mój kawałek raju 13:48, 23 maj 2012

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)
Fotka bardzo mi się podoba - ze względu na słoneczniczek.Wysiewałam już trzykrotnie,ale nic się nie pokazało,chyba nasionka do niczego....muszę w tym roku się rozejrzeć...to moje chciejstwo od dwóch lat,jak go zobaczyłam po raz pierwszy u Badary.

Bogusiu ja też kupowałam sadzonki, nie jestem aż tak cierpliwa,żeby z nasionek
Kiedyś będzie tu pięknie ... 13:47, 23 maj 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Marzenko czy to Twoja salaterka została u mnie?

Hej dziewczyny i hej dla M. Konstancji. Pod wielona zdjęciami i postami miałam ochote coś napisać. Przy drewnie już byłam bliska wpisu że podobnie jest i u mnie, ale dziewczyny już to napisały. Ale salaterka mnie rozłożyła.
Jesteście świetne i bardzo zabawne. Salaterka w każdym razie nie moja, ale pewnie znajdzie się właściciel wśród pewnie póltora tysięcznej społeczności czytajacych ten wątek.

Buziaki M
Acha- te Twoje Stella d'Oro jakoś dziwnie wyglądają. Kwiaty mocno im wystają ponad kepę liści?Liście są węższe, delikatniejsze niż u innych liliowców? Kwiat jakby nie Stelli, ale może to takie zdjęcie.
Taka sobie rabatka pod oknem 13:43, 23 maj 2012

Do góry
Gosia
mam taki szkic- zobacz i daj znać

Ogród z perspektywą na przyszłość 13:41, 23 maj 2012

Do góry
Dziewczyny dziś zupełnie z innej "BECZKI". Musiałam Wam to pokazać, bo mnie bardzo rozbawiło

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies