Ach piękne, widziałam takie w tym roku w Toskanii też bardzo mi się podobały (no bo też jeździłam po różnych ogrodniczych), no ale cóż nie na nasz klimat, masz szczęście.
ten mureczek to ulozylam w sobote, jak powiekszalam rabate na nowa roze i sadzilam lawende... mureczek powtal z wsadzenia 6 bylin oczywiscie ten mureczek to tylko prowizorka !!!
takie kamienie sa na porzadku dziennym ...a te wykopal M gdy zaczal wczoraj szykowac oczko...byly 5 cm pod trawa !
Fajne te kamienie. Ja zawsze przywożę sobie kamienie z podróży. Najwięcej przywiozłam z Sardynii. Maja wyjatkowe kamienie
Betysiu, czy we Francji spotkałaś może mimozę?
Fajne te kamienie. Ja zawsze przywożę sobie kamienie z podróży. Najwięcej przywiozłam z Sardynii. Maja wyjatkowe kamienie
Betysiu, czy we Francji spotkałaś może mimozę?
no moich kamieni to bys chyba nie zabrala hihi
a co do mimozy, to one sa wszedzie , prawie kazdy je ma w ogrodzie tak jak i drzewka oliwne...tylko jakos mi sie nie trafilo...ale za to mam wisterie i nie zamienilaby jej za oliwke..no moze jedna z dwoch bym jednak zamienila !
To po co my tyle ziemi pod te trawniki szykujemy jak one na kamieniach rosną, nie no u mnie nie chcą rosnąć, takie czary to tylko we Fancji
oj Anius... jak mam isc gdziekolwiek wsadzic chocby malutka bylinke niezbedy mi kilof... i min 30min... a wam to mimo wsztstko chyba szpadel wystarczy !!!!
Witaj Irenko
no 600 euro to za takie mniejsze ... bo czym grubszy pien tym starsze i ceny szybuja pod niebiosa !!!!
To jednak inaczej zrób, bo i tak zapuszczasz tam korzenie; kup mały okaz i wyrośnie raz dwa i będziesz się cieszyć jak nie wiem co; ja tak mam z tulipanowcem i metasekwoją, były malutkie i nagle okazuje się, że czekam na kwiaty tulipanowca, kto wie, może za rok