Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Rododendronowy ogród. 02:29, 17 maj 2012

Do góry
Bożenko nie mogę znaleźć swojego wpisu na 800 stronkę, chyba nie wcisnęłam "wyślij" w takim razie serdecznie jeszcze raz gratuluję Tobie pięknego wyniku i pięknego ogrodu przesyłam skromną kalinę
Bajki przyrodnicze 01:20, 17 maj 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Dziękuję Bogdziu, jesteś wielka

Danusiu to Ty jestes głównym autorem i inspiratorem i dla Ciebie oklaski bo nie jest łatwo zrobic tak doskonałą serię zdjęc.

Obie panie spisałyście się na medal .Patrzy się i czyta z wielką przyjemnością
Brawo
Kolorowe rabaty 01:15, 17 maj 2012

Do góry
Dobrych snów Czwartek w słońcu i miłej atmosferze sobie i moim gościom życzę

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 01:05, 17 maj 2012

Do góry

Aniu jeżeli zakręcenie ma szanse wprost proporcjonalnie wpływać na kondycję roślin to ja będę miała ten ogród ...

Tylko ja gadam do roślin..i chyba to jedyna skuteczna metoda patrząc na moją systematycznosc ogrodowa..... nic, nic nic....a potem na huraaaa
Idę pognić do 5,00
Ogrodnik mimo woli 01:04, 17 maj 2012

Do góry
Aniu co byś nie myślała,że ja taka porządna to wklejam dzisiejsze zdjęcie, ale na rabaty nie właziłam do pielenia bo za mokro zobacz ile chwastów a lewizja mnie zaskoczyłaś, musi babka mieć bardzo przepuszczalne podłoże,że tak jej kwitną moje zmarniały kompletnie
Mój 4 arowy azyl... 00:58, 17 maj 2012

Do góry
Jak się to drzewko, co tak kwitnie, nazywa?

Lek na całe zło czyli mój ogród 00:50, 17 maj 2012

Do góry
aldonaz napisał(a)
Różne cebulowe na dobranoc

Tu jest parę rarytasków
Lek na całe zło czyli mój ogród 00:48, 17 maj 2012

Do góry
Różne cebulowe na dobranoc

fritillaria

erythronium czyli psi ząb

uvularia

leuconium
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 00:44, 17 maj 2012

Do góry
KasiaWB napisał(a)
Irenko, na bank to Perovskia )
tu niewyraźne zdjęcia ale jeszcze patyki widoczne, które obcięłam

Kasia ma rację,moja też tak odbija
Lek na całe zło czyli mój ogród 00:41, 17 maj 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
Aldonka jak patrzyłam na Twoje tulipki hiacynty i narcyzy to jak bym była u siebie pozdrawiam tulipanem Rembrandta

Piękny, lubię taką pstrokaciznę. Pozdrawiam
Lek na całe zło czyli mój ogród 00:40, 17 maj 2012

Do góry
Martek napisał(a)
Dzięki "awarii"można znowu delektować się narcyzami Zawsze można znaleźć pozytyw w negatywie ))
Śliczne,promienne zdjęcia Aldona.W takie deszczowe,chłodne dni jeszcze z większym pragnieniem się je ogląda .Uczta dla oczu i duszy
Pozdrawiam

Dzięki Marta, odpuściłam sobie pilną pracę i zajęłam się nareszcie zdjęciami. Po tym deszczu wszystko bujnie rośnie, oczywiście najbardziej chwasty. Pozdrawiam

Ogród irci 00:39, 17 maj 2012

Do góry
ircia napisał(a)
serduszka

Irenko, cudze chwalicie, swego nie znacie, też masz śliczne serduszka
Lek na całe zło czyli mój ogród 00:35, 17 maj 2012

Do góry
Aldonka jak patrzyłam na Twoje tulipki hiacynty i narcyzy to jak bym była u siebie pozdrawiam tulipanem Rembrandta
Mój kawałek raju 00:23, 17 maj 2012

Do góry
Rozwija się pierwiosnek Viala oregano i żurawki azalie kwitną i czekają na wywózkę do starego ogrodu słowik odśpiewuje swoje nocne trele a ja idę u Was trochę pobuszować
Lek na całe zło czyli mój ogród 00:21, 17 maj 2012

Do góry
I jeszcze hiacynty

Ogród Magdalenka 00:19, 17 maj 2012

Do góry
Upsss,....Zapomniałam dołączyć...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 00:18, 17 maj 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Jezu zmykam, jutro muszę o 5:00 wstać...

a ja mogę gnić do 5.35 ...
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 00:17, 17 maj 2012

Do góry
zdrętwiały mi paluchy na tym zimnie bo clematisa uparłam się dziś "poprowadzić" i zmusiłam małża żeby mi pomógł ... dlatego w akcie desperacji musiałam rzucić forum ... stać tam na tym wietrze i zimnie i skandować "tak" ... "nie tak" ... "nie no Adaś no źle " ... 2 godziny przynajmniej ... krzaczki w końcu jakoś rozplątane dzięki czemu dojrzałam, że mają kilka kwiatów ale tylko na samym dole ... czemu? w marcu krzaczki były obcięte bo stawiał się płot ... teraz odrastają ... tam gdzie jest te kilka kwiatów też jest odrost dlatego zastanawiam się czemu nie ma kwiatów wyżej

potem ... domek ... herbatka ... forum a jak nie jak tak ... i u Eve patrzę i nie wierzę ... też płot ... też coś pełzającego po nim i co ... kratka ... kratka !!! ... a u mnie żyłka ... no źle ... jutro chyba zmieniać będziemy chyba, że małż się znarowi ... może być na żyłce ???

obrazek clematisów jutro bo dziś za ciemno ... może znajdę też przed skróceniem ... były ogromne

Irenka nawet nie wiesz jak bosko czytać, że ktoś to widzi bo małż i Juniorka jak ciągle przekopujemy a przede wszystkim ugor opanować próbujemy są zdecydowanie mniej wizjonersko nastawieni buziak

Dziewczynyto droga z pracy do domu ... mi podróżować nie wolno bo małż się boi, że jadąc do koleżanki na drugi koniec miasta pobłądzę i zrujnuję rodzinę zmuszoną do pokrycia kosztów za podróż ... nie mam za grosz zmysłu orientacji w terenie i takie cuś http://nazakreciemarzen.blogspot.com/2010/10/maa-wyrawa-i-wielkie-emocje.html to norma ... z każdym kolejnym dziesięcioleciem jest lepiej ... w zeszłym roku pojechałam sama do stolycy ... i było normalnie!!! ... tylko Magda i małż błagali się nawzajem aby każde w stosownym momencie doprowadziło mnie do właściwego środka lokomocji ...

Marzenka darowałaś mi w bonusie 60 stron laby a ja znów noc zarywam .. ehhhh ... ... nie wiem czy się tu przyznać ale bambusami i tym czymś na g... zapomniałam gibon ? wytrąciłaś mnie z wizji cegły i tajemnicy ogrodowego chaosu prawie kontrolowanego i kcem tak ... w zasadzie ścianę i to w skali makro już mam

Aniu jeżeli zakręcenie ma szanse wprost proporcjonalnie wpływać na kondycję roślin to ja będę miała ten ogród ...

Andziulka madam Kila właśnie focha strzeliła bo ona chodzi spać o 21 a ja ją klikaniem obudziłam ...

Boćku oświadczyny zostały przyjęte ... od jutra jestem wolna bo jak w miejsce dzisiejszych żyłek zażyczę sobie kratkę to najcierpliwszy z małżów mnie rzuci jak nic ...

Noemi Popkarol taak ... tylko co ja sobie o tym facecie myślałam ... yhm a potem o sobie ... nio
Lek na całe zło czyli mój ogród 00:11, 17 maj 2012

Do góry

Mój kawałek raju 00:09, 17 maj 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
Dzięki wszystkim za odwiedziny (...)

po prawej serduszka, a tu zdjęcie drugiej pod domkiem ogrodnika obydwie spore

no to dalsza część wiejskiego ogródka, zdjęcia robiłam z okna na górze

na końcu po prawej część doniczek już czeka na wkopanie, folia jeszcze zamknięta bo było wcześnie i zimno a wkoło place ziemi czekają na ogórki dynie, cukinie, dalie i inne ciepłolubne roślinki

Nie ma to jak zdjęcia z lotu ptaka. Wszystko widać jak na dłoni!!!
Pięknie, schludnie, elegancko!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies