Dziękuję w imieniu ogrodu Róże pachną przepięknie. W ogóle ogród jest taki zapachowy, ponieważ oprócz róż mam ogromną ilość lawendy i floksów, a one też zapachowe. Lubię zapach w ogrodzie, choć mam kłopot z jego wyczuciem, bo alergia mi to utrudnia, ale czasami, gdy mam lepsze dni, staram się chłonąć zapachy.
Dajanko, Twój ogród też keidyś będzie bujny - jesteś pracowita, więc Ci to wynagrodzi kwiatami
U mnie w tym roku zima również dała się mocno we znaki, zwłaszcza różom, dlatego dopiero teraz tak naprawdę startują. Wiele róż jeszcze w pąkach i czekam wciaż na ich kwiaty. To, co pokazuję na fotkach, to dopiero pierwsze kwiaty róz. Pełnia kwitnienia dopiero będzie za jakiś tydzień.
Na zachętę zostawię Ci kilka fotek różanych. Nie mam najlepszego aparatu, ale co nieco można pooglądać. Princess Anne z nowej kolekcji Austina
Dzięki, Sebuś
U Ciebie też pięknie i kwitnąco
Zostawię dla Ciebie taki bukiet, który mi wyrósł na jednym pędzie róży Roarium Uetersen. To niesamowite, ale na tym jednym pędzie wyrosło prawie 30 kwiatów. Pęd tak ciężki, że leży na ziemi
Witaj, Agatko!
Ja rzadko bywam na forum, z braku czasu, więc pewnie mój wątek gdzieś znika w otchłani i dlatego wcześniej na niego nie wpadłaś. Dziękuję Ci za odwiedziny i oczywiście zapraszam ponownie Wedgwood Rose