Jak pięknie, Aga cudowne zdjęcia
Madzia, czerwono Red barony super się sprawują, klony już dają czadu, skalniak mega i jeżówy wow
Szkoda, że nie mogłam podziwiać na żywo, pozdrawiam, całuski
W jesiennej odsłonie Twój ogród wspaniale się prezentuje. Róże pięknie jeszcze kwitną, moje chyba stwierdziły, że już wystarczy. )
Makramowe dzieła bardzo mi się podobają, ja niestety nie mam takich zdolności i cierpliwości.
Pięknie prezentuje się Twój ogród w jesiennej odsłonie. Kiciusie śliczne, świetne miejsce wybrały sobie na odpoczynek.
Pięknie rośnie Ci żółwik, ja posadziłam w ubiegłym roku i mam tylko jeden mały pęd, ale kwitnie. Podoba mi się też niebiesko kwitnąca roślinka (to chyba bylinowy powojnik), miałam takiego przez parę lat i tej zimy nie przetrwał, a szkoda.
Pozdrawiam i życzę słonecznej niedzieli.
No tak każdy musi sobie sposób wypracować.
Pokaż te trawy
Moje przesadzałam na wiosnę i słabo przyrosły chyba tylko dwie mi kwitną. No ale ja mam piaseczek i to może dlatego mają ciężej .
Elu powiedz mi jak te Gaury rozmnożyć strasznie mi się spodobały i chce ich więcej.
Zobacz jakie wielgaśną te od ciebie Do c…ków mi sięgają
Fajnie było mniejsze grzyby zamarynowane w słoiczkach, większe poszły na sos i do zamrażarki. Zrobiłam też dżem z malin, ale nie zebrałam wszystkich bo zaczęło padać. Może jutro.
Na jutro w planie ogarnięcie domu, zebranie fasolki, może zabawa z widłami w warzywniku bo połowa nie ruszona, chwasty radośnie kwitną. M będzie kosił trawę, ale raczej podkaszarką tylko, głównie wybieg dla kur bo tam najdłuższa. Orzechy zaczynają spadać, po tym deszczu wczoraj nazbieraliśmy trochę