Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W ogródku Martki

W ogródku Martki

Rojodziejowa 22:15, 06 maj 2022

Uśmiałam się zdrowo przez trupie
Magleska 22:21, 06 maj 2022

Martka kanciki jak ta lala -u mnie dopiero kilka zrobionych -zawsze zostawiam je na sam koniec prac

fajnie działasz

moje rękawice też w ciągłym użyciu -butki zresztą też -super są
sylwia_slomc... 22:33, 06 maj 2022

Co do tulipanów oszukanych to CI powiem tylko tyle, ze ja zamawiałam internetowo w znanych sprawdzonych sklepach, a też są oszukane i doszłam do wniosku, że z powodu pandemii i braków odpowiednich opakowań pakowali cebule jak leci w to co mieli, stąd tyle pomyłek teraz. U mnie miały być różowe, bordo, biskupie i kremowo różowe to mam połowę w ognistym pomarańczu
Buki śliczne, ale nie za blisko siebie rosną?
Gruszka_na_w... 22:53, 06 maj 2022

Zdecydowanie nabierasz kancikowej wprawy. Podziw!
A mnie się te trupie tulipany podobają (to być może Candy Prince). Mają piękny kształt i taką subtelną elegancję. Im brakuje po prostu towarzystwa podkreślającego ich urok. Może dołożyć im jesienią cebulki jakiegoś tulipka o innym zabarwieniu. U Ryski są zdjęcia Purple Prince. Pasowałby do duetu. Może niezapominajki?
Dolls'y mam, ale one są trochę krzykliwe- w stylu patrz na mnie!
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
nicol21 23:19, 06 maj 2022

Nowa rabata z drzewami bardzo fajna! W sumie to fajnie wyglądała taka z przesunięciem jak to było widoczne na zdjęciu "w trakcie"

Kanciki - brzytwa!! Zdecydowanie warto to zrobić bo i pięknie i potem łatwiej

Ja parę lat temu kupowałam cebulowe w Biedronce i było bez pomyłek. Szkoda, że Ci się nie trafiło jak chciałaś. Ale i tak są ładne.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Magara 23:48, 06 maj 2022

Marta, ależ Ty masz powera do roboty
Milka 07:56, 07 maj 2022

Martka napisał(a)
Kanciki… W zeszłym roku nie było czasu, teraz nie odpuszczam. Co wejdę do ogrodu Judith, łapię natchnienie i biegnę z księżycem do rabat. Tu nie ma przed, spójrzmy od razu efekt

No, no...kanciki na medal.
Bardzo wiosennie, klony wszystkie piękne, uwielbiam je.
Tulipki pomylone, ale może je polubisz, czasami takie pomyłki bywają fajne.
No i warzywa rosną, brawo Ty
Helen 08:10, 07 maj 2022

Kanciki takie jak lubię.
A do tulipanów, jak radzi Hania, dosadź jakieś towarzystwo i będą ok.
Dolls Minuet najlepsze.
Martka 08:51, 07 maj 2022

Konkurs piękności wygrywa… Thalia

Martka 08:55, 07 maj 2022

Wreszcie świeża dostawa liścia
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies