Aniu to dobrze, ze lilie nie zmienily u Ciebie bo tak patrze na te moje pomiedzy rozami ale juz musze oprysk zrobiv a pada u nas bo juz ta stonka liliowa sie pokazala i czupku juz widze poogryzały

na niektorych.
Agnieszko a ta czerwona wstazka hihihi pomoze?

ani mnie nie strasz bo mam takiego sasiada nowego co tylko ma tam ogrodek i jakis takie dziwadło i juz z tej strony wycinałam oschniete drzewa a teraz mam taki olbrzymi swierk cały suchy

cos to dziwne bo wszystkie inne sa ok a od plota suchy totalnie i tylko klopot teraz bede miec by sciąc.
Aniu mam nadzieje, ze dokupisz sobie dzis lilii, napisz mi potem
Ewelinko niech rosna lilie i tylko patrz czy nie ma na nich takiej czerwonej stonki liliowej albo juz larwy takie brrr lepkie brazowate
[b]
Iza dziekuje bardzo
Kasiu roznie to bywa ,tez mam lilie z markietu bo takie mi zawsze moj M kupuje by spraic mi radosc

i sa piekne ale to tez zalezy gdzie sie kupuje, bydz moze, ze Ania przesuszyla albo jakas plesn sie dała. Tulipanik przesliczny i tez chyba mam takiego

U nas burza z gradem rano była i prace w ogrodzie musze przelozyc bo co chwile pada. Moj M pojechal wnuka pilnowac

zabrał aparat wiec pozniej polatam po ogrodzie i zdam relacje bo kwitnie oj kwitnie a moze i deszcz przestanie padac.