Witam dzięki że wpadłaś ---tak to w Brukseli codziennie odwożę wnuków do szkoły ta cisza to rewelacja Mam zdjecia z klas 1-3 to jak wróce ,pokażę Pozdrawiam Cie i Wy juz grzebiecie w kffffiiiatkach a ja ha ha
Ja swoich niebieskich ostatnio szukałam w ogrodzie, aż zwątpiłam czy na pewno je mam, okazało się, ze przysypałam mocno ziemią jak coś innego wsadzałam i dłużej się przebijały
U mnie niestety w sklepach też nie było nigdy, pozostało all.
Lasy pełne zawilców i przylaszczek oraz konwalii znam od małego, zawsze się dziwiłam że są pod ochroną, bo w moich okolicach ich dostatek, ale juz wiem, że nie wszędzie jest tak od ich widoku pięknie
Pozdrawiam
Chwilowo stanęło wszystko w miejscu, nie wiem czy zdąży teraz powstać, ale jeśli nie to i tak coś posieję, bo znalazło sie kawałek więcej miejsca i od przyszłego sezonu ruszę z pomidorami
Pozdrawiam
Moja przybrała teraz niesamowicie mocny czerwony kolor, zmienność żurawek mnie powala na kolana. Jedna tylko nie ruszyła jeszcze po zabiegach wiosennych, reszta już ładnieje.
Pozdrawiam
Przeczytałam o liliach już wczoraj i je wsadziłam, ale nie miałam czasu odpisywać. Całe szczęście, że mam trochę wolnego to może znajdę czas na najróżniejsze zaległości.
Pozdrawiam