Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lilie"

W cieniu - zacieniona 15:56, 02 kwi 2013

Do góry
boguslawa_madejska napisał(a)
Witaj Bogusiumoje lilie też rosną w donicach ale jeszcze nie mają pąków,ale za parę dni kto to wie
Witam poświątecznie...u mnie już następnie wychylają pączki...to te najwcześniej sadzone...cieszę się ,to namiastka wiosny...
W cieniu - zacieniona 15:37, 02 kwi 2013

Do góry
Witaj Bogusiumoje lilie też rosną w donicach ale jeszcze nie mają pąków,ale za parę dni kto to wie
Ogrodowy spektakl trwa ... 23:24, 01 kwi 2013

Do góry
lilie które dostałam na początku marca już chcą do ziemi a ja sieo nie boję czy wytrzymają

szałwia meksykańska od Doroty chyba będzie żyła - ale się cieszę muszę ją z tych liści oskubać

a to trzmielina co nie zimuje - już ja wystawię chyba nie zmarznie

Rododendronowy ogród II. 22:46, 01 kwi 2013

Do góry
Mariusz napisał(a)

Bardzo to miłe z Twojej strony dziękuję.
Fajna to zabawa, a mi w głowie otwierające się lilie wodne, no cóż, "dać mu palec, a weźmie całą rękę", ale obiecuję, że pierwsze odsłony będą na ogrodowisku.

Wkleiłam u Ciebie. Ciekawe czy się jej spodoba. Gif z liliami będzie miał zapewnione powodzenie.
Rododendronowy ogród II. 21:50, 01 kwi 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Muszę kiedyś postudiowac tego Gimpa ale syn mi musi wgrac bo taka zdolna to ja nie jestem a oni będą dopiero za dwa tygodnie i przez ten czas muszę się bawic tym co mam.Pozdrawiam erdecznie i również Martynkę.Muszę dla niej zrobic gifa, ale to juz chyba jutro.

Bardzo to miłe z Twojej strony dziękuję.
Fajna to zabawa, a mi w głowie otwierające się lilie wodne, no cóż, "dać mu palec, a weźmie całą rękę", ale obiecuję, że pierwsze odsłony będą na ogrodowisku.
Nigdy nie mów nigdy 11:15, 01 kwi 2013

Do góry
Wczoraj przyjechaliśmy do Pszczyny...nawet nie chciało mi się tu wlec...ten śnieg po pachy i zamieć...Po drodze wiele gałęzi połamanych na jezdni leżało, ciężki, mokry śnieg i w takich ilościach zrobił swoje...

Nie wjechaliśmy pod naszą górkę, trzeba było służebną drogą dojechać. Traktor, który odśnieża na wsi, jeszcze do nas wtedy nie dojechał...

M z tujek wczoraj śnieg strząsał, zaraz znowu idzie...ciągle sypie sobie, delikatnie, ale jednak...

Teraz już samochód dotarł do garażu, ale czy my stąd dzisiaj wyjedziemy?

Jechałam podlać moje roślinki w doniczkach w garażu, niepotrzebnie, tam chłodno jest, wilgotno mają...następne lilie wykiełkowały, z donic wyłażą Ciekawe, jak się mają tamte w lodówce, w pracy. Muszę jutro do nich zajrzeć.

Z sześciu ziarenek kobei wykiełkowały cztery...stoją w salonie na parapecie.
Rododendronowy ogród II. 10:55, 01 kwi 2013

Do góry
Mariusz napisał(a)
Szacunek Bogdziu, super gify. Ta ponura pogoda panująca wokół nas, przytłacza i nudzi, a do tego jeszcze tony jedzenia, brak ruchu... i szpital gotowy. Jeśli tylko nie będzie padać, to do południa wypadam z domu oddać się sztuce fotografii, może jakąś pticę upoluję.
Wracając do gifu; widząc u Ciebie i u Ani pięknie ruszające się ptaki, również nabrałem apetytu - jak fajnie będzie fotografować lilie wodne klatka po klatce, na statywie, z rana, podczas otwierania się kwiatu, a później otwierający się kwiat pokazać w kilku sekundach. Takie gify fajnie wzbogaciłyby temat o liliach wodnych. Dziękuje Wam za inspirację
Zauważyłem też, że programikiem fajnie i prosto podpisuje się fotki, pod tym kątem ma spore możliwości.
Pozdrawiam, życzę miłego świętowania

Fajna zabawa z tymi gifami tylko za mało jest mozliwości uzycia gotowych elementów ale i tak się świetnie bawię. Mnie kiedys statyw ukradli i zdjęcia robiłam z ręki ale pewnie trzeba będzie pomyslec o kupnie nowego. Lubię robic nowe rzeczy i uczyc sie czegoś nowego więc jak tylko Ania powiedziała o tym programie to sie za niego wzięłam sprawdzic jak to można wykorzystac i jest troszke zabawy. Z liliami masz super pomysł , ja zrobiłam dwa gify z liliami ale wykorzystałam ten sam efekt. Brak mi gotowych efektów .Co do podpisów to rzeczywiscie łatwo szybko i przyjemnie można je robic.Tam jest jeszcze mozliwośc podwajania osób czy innych elementów, nanoszenia np gwiazdek , można trochę się pobawic.

Przyjazny ogród 10:27, 01 kwi 2013

Do góry
Czytałam u Bogdzi, że masz pomysł na lilie wodne... super pomysł
Kocham ten ogród 09:20, 01 kwi 2013

Do góry
Iwonko zasypało mnie i dalej pada po obiedzie lecę do łopaty bo auto mi przysypało jak go znajde w tych zaspach lilie zakwitają w garażu też mnie dołuje ta pogoda tyle planów wiosennych było a tu śnieg odwalać muszę Pozdrawiam
Mazury i mój kawałek ziemi 09:13, 01 kwi 2013

Do góry
Keri napisał(a)

ja chcę takie tulipanki już na działce oglądać ale zima na dobre zagościła lilie w garażu zakwitają a brak słów.Dzięki za życzenia pozdrawiam
Rododendronowy ogród II. 07:51, 01 kwi 2013

Do góry
Szacunek Bogdziu, super gify. Ta ponura pogoda panująca wokół nas, przytłacza i nudzi, a do tego jeszcze tony jedzenia, brak ruchu... i szpital gotowy. Jeśli tylko nie będzie padać, to do południa wypadam z domu oddać się sztuce fotografii, może jakąś pticę upoluję.
Wracając do gifu; widząc u Ciebie i u Ani pięknie ruszające się ptaki, również nabrałem apetytu - jak fajnie będzie fotografować lilie wodne klatka po klatce, na statywie, z rana, podczas otwierania się kwiatu, a później otwierający się kwiat pokazać w kilku sekundach. Takie gify fajnie wzbogaciłyby temat o liliach wodnych. Dziękuje Wam za inspirację
Zauważyłem też, że programikiem fajnie i prosto podpisuje się fotki, pod tym kątem ma spore możliwości.
Pozdrawiam, życzę miłego świętowania
Witajcie w Wyżełkowie 21:39, 31 mar 2013

Do góry
Lilie, pójdą do ziemi w donicach. Jedna już kiełkuje

Hiacynt (kupiony kwitnący), jest tak cięzki, że dziś się złamał nie wiem czym był karmiony, ale teraz to już chyba tylko do flakonika

Brateczki tez lada dzień zakwitną

i pełne parapety takich maluszków

Nigdy nie mów nigdy 09:40, 29 mar 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)
Kaśko .. Jak wstałam o 5 to było zielono.. A potem jak wstałam drugi raz o 8.30 było biało .. Może mi ktoś to wytłumaczyć ??

U mnie też całkowita załamka...Miałam we wtorek lilie sadzić...a tak co? Do pracy idę, urlopu mi szkoda

PRZECIEŻ ZARAZ KWIECIEŃ MAMY !!!!!!!!!!!!! A tu zima ciągle...będzie kiedyś ciepło??? Ja się tak cichutko pytam?
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 19:34, 28 mar 2013

Do góry
Pieczemy ciasteczka, Młoda wykrawa jajka, zajączki i kurczaczki
Mnie nosi, dzisiaj poczytałam sobie o Czarnogórze i chciałabym jechać
M też chyba nosi, wynalazł lot do Dubaju za 1500 zł w obie strony

Fajny dzień I instrukcję zrobiłam! Brr, nie znoszę, ale jest

miłego wieczoru!

Ps Lilie, sadzone w nowy rok, ładnie przezimowały! Wzięłam parę dni temu jedną z doniczek do domu, już kiełkują Będę miała co wsadzić do balii
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 08:38, 28 mar 2013

Do góry
Uwielbiam nasz bazarek. 25 zł, będę miała gdzie kwiatki posadzić Lilie tu przeniosę, nowe hosty?

Miłego dnia! Biorę się za tłumaczenie... ech...
Moja działka. 08:26, 27 mar 2013

Do góry
boguslawa_madejska napisał(a)
Dziś byłam w biedronce były lilie niedrogo ale minęłam to stoisko szerokim łukiem
chociaz mnie diabeł kusił.

Ale silną wolę ćwiczysz...ja bym zajrzała

Moja działka. 08:16, 27 mar 2013

Do góry
Dziś byłam w biedronce były lilie niedrogo ale minęłam to stoisko szerokim łukiem
chociaz mnie diabeł kusił.
Nigdy nie mów nigdy 08:16, 27 mar 2013

Do góry
malgocha1960 napisał(a)
Z tymi,co czekaja na wsadzenie bedę miała pewnie około setki,ale lilie to przepiekne kwiaty.Dla mnie mogłyby kwitnąć cały sezson.

Eeee, to jesteś dużo lepsza ode mnie Ja mam może razem wszystkich z 70 - 80. Dużo mi zmarzło ubiegłej zimy
Nigdy nie mów nigdy 08:14, 27 mar 2013

Do góry
malgocha1960 napisał(a)
Z tymi,co czekaja na wsadzenie bedę miała pewnie około setki,ale lilie to przepiekne kwiaty.Dla mnie mogłyby kwitnąć cały sezson.

Ja mam 40 a myślałam że to dużo.
Nigdy nie mów nigdy 08:09, 27 mar 2013

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies