Ewo dzięki.
No kicia od wczoraj od 16 na głodzie aż do 9 rano, jejku, jakie wyrzuty nam robiła, tak mi jej żal było. Dziś był zabieg, jest ok, ale nietomna taka, chciała gdzieś wejść a jeszcze nie ma równowagi i bęc, w końcu utuliłam i śpi. Nic jeszcze nie piła i nie jadła, mam nadzieję ze wszystko ok będzie. Jest inaczej, jak u suczki, bo też sterylizację moje miały.
Okazuje się, że była już w rui, stąd pewnie te koncerty i miauki.
Jutro do kontroli, mam nadzieję, ze wszystko dobrze się skończy i szybko wróci do zdrowia i traumy mieć nie będzie.
Oooo jaaa.... jaka zgodność Dziękuję za Waszą pomoc!!! Zatem postanowione, jest plan - będą kule cisowe oraz zielona hakone + cebulowe.
Tulipsy testuję w tym roku po raz pierwszy na innych rabatach, EE już pięknie wystają z ziemi Po wiosennej selekcji, będę wybierać co posadzić jesienią.
Iwonka, dziękuję za wszystkie zdjęcia. Zdecydowałam się liriope pod dereniem i na hakone pod klonami. Na wiosnę w hakonkach będą jakieś cebulowe. To słonecznie miejsce, więc pewnie wszystko szybko ruszy wiosną, lubię tez taką świeżość młodych listków.
Jaka hakone jest przed hortensją? Aureola? Wygląda cudnie!