Mam dla Was w zanadrzu jeszcze kilka niespodzianek na miarę ogrodowych rewolucji, ale potrzymam Was jeszcze trochę w niepewności, ale trochę się u mnie w ogrodzie ostatnio podziało
Piękne te foteczki - lubię takie bardzo. Czarowna ta gałązka z różowymi kwiatami i magnolia na tle forsycji
Dzisiaj kupiłam sobie dwie sasanki - Danusiu Ty mnie powiedz gdzie je sadzić? w słoneczku? Pozdrawiam cieplutko i życzę Ci dobrego tygodnia
Było kilka dni ładnej pogody ale juz zapowiadaja ochłodzrnie , przymrozki i opady. Szczególnie te przymrozki mi nie pasują bo moja magnolia ma paczki otwarte , jeśli przymrozi to nie bedzie kwitnienia w tym roku, bardzo by szkoda było.Pozdrówka Aniu.
Danusia piękna wiosenka u Ciebie! Magnolia jeszcze chwileczkę i roztoczy cały swoj urok.
Ja wczoraj kupiłam przyrząd do kancików i też będę próbować,ale mnie zawsze brakuje precyzji.
A jak Twoje kanciki?
Pozdrawiam serdecznie
Piekna ta magnolia ja muszę mieć wszystko dość szybko rosnące , bo brakuję u mnie dużych egzemplarzy , wszystko młodziutkie i efektu takiego jak powinien być brak
magnolie w waszych ogrodach niesamowice kwitną a ja pod motylicą a wokół Magnolia, hihihi
Trzeba sobie jakoś radzić i uprzyjemniać długi okres oczekiwania.
ogrodowa terapia jest dobra na wszystkie przeciwności losu
praca a potem satysfakcja daje tyle endorfin że nasze akumulatory są aż przeładowane
a że boli kręgosłup i wszystko inne ... to nie ważne
czekamy na wiosenne zdjęcia