M nawet spokojnie podchodzi do przychodzących przesyłek, a ostatnio mnie zaskoczył i pochwalił kwitnące krokusy
Werbena przezimowała w piwnicy, gdybym jej nie przesuszyła byłaby dużo okazalsza,a tak to tylko odbiła od korzeni.
To prawdopodobnie Alexandrina, mam ją już 15 lat ,z czasów kiedy się metkami nie interesowałam
Gwiażdzistą białą też miałam,ale nornice ją podgryzły.Nie ma takich pięknych kwiatów,ale zapach......
W biedronie są magnolie po 12,99 ,to los na loterii, bo piszą tylko jakie kolory,ale chyba się skuszę na jedną bo wszystkie są piękne
łaaałłłł....jakie zakupy...ja tez czekam na przesyłke...jak dojdzie to sie chwalić będę...cudne te pełne tulipany...magnolią się zachycam...choć sama nie mam i nie planuję....popatrzę na Wasze...buźka
Te w biedro, to taki patyk w kartoniku? Jeśli tak, to wg mnie nie warto. W brico są znacznie większe po 20 zł (myślę, że w innych miejscach też), tylko że jeszcze bez pąków. Te wersje kartonikowe, to strasznie skromne są