Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

malgorzata_s... 21:08, 08 kwi 2014

Moje mają około 120 cm właśnie. Jak będę w okolicy to sprawdzę
MagdalenaK8 21:09, 08 kwi 2014

Piękno w czystej postaci...niczym niezmącone .
Pozdrawiam
gierczusia 22:59, 08 kwi 2014

Magnolia boska .. O trzmielinach tylko tyle powiem ,że na giełdzie widziałampo 25 zł sztuka..echhhh... Może jednak do Tychów podjedziesz, bo to dobra cena.. Choć z taka własnie ceną był tylko jeden sprzedawca....

Ja dzis w biegu bo u Kindzi byłam a potem jeszcze gości miałam

Nożyce czekają na Ciebie u Kaśki .. Dogadaj się z Nią , jak możesz odebrać .. Cos czytałam o planowanym po świętach napadzie na żurawki , to może wtedy

Ściskam
anna_g 23:26, 08 kwi 2014

Gosiu - jeszcze raz dzięki pomocna Kobitko

Madziu cieszę się że się podoba

Eluś - no patrz a ja dopiero co na giełdzie byłam w Tychach... tylko wtedy nie wiedziałam jeszcze że chcę trzmieliny Może się znowu wybiorę, bo cena faktycznie dobra.... dzieki za przekazanie nożyc do Kindzi. Buksy czekają odbiorę po świętach na szkółkowym wypadzie.
Mala_Mi 13:10, 09 kwi 2014

Tylko 5 stronek nadrobiłam.. wybacz....... magnolia piękna.. nie doczytałam jaka to.... i warta Twego Świra.... Dzień Świra??
One stoją 2 lata, chyba idą w korzenie, a potem idą w góre.. nabierają przyspieszenia...

I pochwalę klimatyczne detale z bluszczem........ w każdej chwili mogłabym ten kącik Ci ukraść...

A i rozchodnik.. zarośnie ci goryczkę.. weź rozchodnika eksmituj na odległosć..
boguslawa_ma... 13:18, 09 kwi 2014

Aniu jeśli Ela widziała trzmieliny po 25 ,zł na giełdzie to tanio ja kupiłam w ubiegłym roku co byłyśmy na spotkaniu u Koniora za 40 zł dobrze że Basia miała tam rabat.
anna_g 13:40, 09 kwi 2014

Aniu ja się cieszę, że Ty w ogóle dajesz radę do mnie zajrzeć... Magnolia to Picture i warta moje świra Dzięki za info o wzroście. Rozchodnik jest ekspansywny ale ponieważ ja go tak bardzo nie kocham - choć bardzo ładny jest jak kwitnie to ja go tnę co chwilę, może dam radę a jak nie to będę musiała goryczkę przesunąć bo rozchodnika więcej i jest kocykiem dla powojników

Bogusiu - tanio - tylko nie wiem jakiej wysokości były te giełdowe - ja chcę trochę wysokie to może temu drożej
boguslawa_ma... 13:47, 09 kwi 2014

Aniu a jaką ty wysokość chciała ,chodzi o ten pień ,nie spiesz się one są w donicach zawsze masz czas kupić.Moja ma z 1 m.ale kulka mała Kasia też ma taką wielkość.Moja jest taka.

anna_g 14:07, 09 kwi 2014

O dziękuję Bogusiu - własnie o coś takiego mi chodzi Napisałam Ci na pw. Gosia ma chyba inną odmianę i chyba tamtą bym wolała ale może się mylę
gierczusia 21:42, 09 kwi 2014

Ja powiem tak .. Stały nantakiej półce wielopoziomowej , ale na samym dole , a były mi do oczu .. Wyżej niż do cycków ....

To był tylko jeden taki dostawca ...

Sama je oglądałam , i też nie wzięłam ciapa.

Gdybyś jechała na giełdę to daj znać .. Wypijemy kawe na giełdzie , albo wpadniesz do mnie.. To stamtąd naprawdę jest już niedaleko

Ściskam

Ps.. Nożyce dla Ciebie czekają u Kindzi ... Sorry , jestem już taka zaplątana ,że nie wiem czy pisałam wcześniej .. Ściskam