stychaz ja jeszcze nie robiłam tej ściany grabowej więc nie doradzę. U mnie zresztą będzie rzadko bo ja mam co 2 metry mieć posadzone, ale mam jakieś fotki gotowej u Kapiasów to moge wstawic jak ci to cos pomoże. I musimy liczyć że mo.że zajrzy Magnolia i wyłoży nam to łopatologicznie :jak pastuch krowie"
ps. załozyłam już doc. i instrukcją i bedę czekała a nóż widelec.
Magdo, u nas zaś mało bylinowych szkółek.
Trawy mnie zachwycają od lat. Piękne Twoje zakupy. A o jakiej modrzewiowej rabacie mowa, gdzie dojrzę dokładnie (pomijam fakt, że jak to Magnolia doradzała to mus zobaczyć) zamysły?
Aga, zapraszam. Zawsze i ja się czegoś dowiem. Chcesz zobaczyć Kassandrę i Southern Comfort na żywo, to zapraszam w którąś niedzielę. To rzut doniczką (znowu nie wiem kogo zacytowałąm)
Trawki super.
I kiełki w doniczkach tez.
Magda z Holandii wozisz zakupy samolotem czy autem? Pytam, bo będę tam niedługo i myślę jak by tu przewieźć parę roslin. W podręcznym, czy w głównym?
gdybyś dała na rabatę dereniowo + etc. właśnie te gromady bylin/traw byłby pięknie- spójnie , spokojnie z akcentem na zimową elegancję. jeden gat może być wiodącym- np bergenia, a co jakiś czas, nierównomiernie gromady carexa ( oba są świetne, ale wybierz 1 gat ) w nim. I grupki ciemierników.
Tak, bardzo pięknie to wymyśliłaś.
Chaber górski też kwitnie u mnie- dziewczyny juz Cię obdarują, ale wypominam sobie że przecież też mogłam. Ech
Wielosił
Dyptam nawet nie można go powąchać, bo pachnie tylko jak świeci słońce
Magnolia Ann wypuściła kolejne kwiaty
Serduszki jeszcze ładnie kwitną tu z kuklikiem pełnym Przywrotnik