Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

Joaska 14:36, 26 cze 2013

Bociek nie będę kłamać bo całego wątku nie przeczytałam , "czytałam" głównie obrazkowo, ale nie tak do końca ... np. o kocie że kastrat wiem
Kulki powojnikowe super wynalazek
Rabata kolejowa baaaaaardzo mi się podoba.....
kulki cisowe i bukszpanowe .... sama wiesz ...boskie....
pomysły i teksty nie do pobicia
Cięcie ostrokrzewu w stożek super Ci wyszło dobrze, że to był jednak nieudany bonsai.
Metamorfoza mydlanej... czekam….aż będzie bylinowa
No a metamorfoza rabaty wejściowej..... lawenda za bukszpanową obwódką ..... miodzio
szpaler umbrowy........cudo ...przekonaj Żona do zdjęcia darni i działaj ja tam widzę róże........ale nie znam bezkolcowych....
Powiem tak zmiana ogrodu niesamowita,
kulki z powojnikami....proponuje opatentować bo chyba zgapię…
Boćku strasznie się cieszę, że mogłam Cie poznać!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam ….
anula_wn 18:26, 26 cze 2013

no przyszłam pomachać , a tu fan club założony i ochy i achy nad Bociusiowym pięknem ! i słusznie bo śliczna Ci ona i energiczna i okulary zdjęła (stałam oko w oko !)
ściskam Cię zatem i podpisuję się obiema łapkami pod wszystkimi komplementami !
bociek 18:30, 26 cze 2013

Kasiek, ale Ty mnie szczujesz tymi rozami A ja nawet walcze ze soba

Beta Magnolia chyba dla wszystkich byla zaskoczeniem. Jest niesamowicie hmmm zwiewna, filigranowa i delikatna. I, o niebiosa, ma DOROSLA corke... Szok, szok, szok Przelece, nadrabiam zaleglosci po kolei

Bogda, no zrob sie na rudo

Madzen, odmachowywuje

Magda, normalnie jezor Ci wypne, fiesz

Evchichonku, fiesz zdarzajom siem na swiecie wybryki natury

Kasiek, Magda, przestancie sie ze mnie nabijac paskudy Bo Wam komary wysle te co grasuja u mnie i w najblizszej okolicy wraz z armia slimakow Kcecie???

Seba, podpadziocha za nieobecnosc
popcorn 18:30, 26 cze 2013

Hej Boćku, zaglądam!! Pozdrawiam!! Fryzura - czad!
bociek 18:40, 26 cze 2013

Ania, Twoja nieobecnosc zostala odnotowana w aktach personalnych i niestety nic Cie nie tlumaczy
Hahahaha, dowcip roku spokojna i stateczna starsza Pani, przepona mi wysiadzie Bysmy porzadzily hehehehe.
I ja siem nie przyznajem do zrzutu Ty bedziesz rewelacyjna starsza mama I nie daj Bog powaznych wnukow, zanudzilabys sie z nimi Musi sie cos dziac
Niezla szkolka

Magda, a sproboj sie wymigac w przyszlym roku, ja nie groze, ja tylko uprzedzam. Lojalnie

Aniu Monte Buziam

Ela, se przeczytalam antyperspirant Chyba mnie to golenie zmylilo I Ty tez za rok masz byc. Kurde, zeby tylko Danusia nam sie nie wycofala... Tfu tfu na psa urok

Wieloszka, buziam Cie i sciskam mocno Boszzze, jeszcze nie do wszystkich poznanych osob dotarlam, obciach jak moherowy beret w upalny dzien

Anita, a kcesz, zeby cos wykombinowaly???? Jak cos to mow. Paczaj Ania bedzie babciom

Kasia, ja tez konca nie widze, kiedy nadgonie Bog raczy wiedziec

bociek 18:45, 26 cze 2013

Joasiu, dzielna jestes, ze przebrnelas przez te wszystkie fotki zieki za mile slowa, a pomysly bierz jak swoje

Anulek, ja siem czerwieniem jak pensjonarka. U danusi byly same sliczne i fajne dziewczyny i paru fajnych facetow I sciskam Ciem lokrutnie mocno.

Karolina, dzieki. Buziam

A teraz przerwa na reklame - lece na kominki
magnolia 18:49, 26 cze 2013

dziewczyny, co Wy tu o mnie piszecie? Ja po prostu mała jestem, tzn słabo wyrośnięta.
A że nie miałam co na siebie włożyć, wrzuciłam pierwszą z brzegu , mało pogniecioną sukienkę mojego dziecka i tyle. Trochę za długa, ale ujdzie. Stąd ta romantyczność.

Ech, fajnie było - z Rudasami, blondynkami , szatynkami i z paroma chłopakami....
Oby do następnego w jeszcze większym gronie!
Bogdzia 20:03, 26 cze 2013

Jak poczytałam te wszystkie zachwyty pospotkaniowe ,to nic już wymyślec nie potrafię i tylko pomacham.
Anita1978 20:06, 26 cze 2013

Lepiej żeby nic te boćki nie komninowały...na babcięvto jeszcze nie mam szans, a za trzecią "odnóżkę"to podziękuję
ka1sia 20:17, 26 cze 2013

Przyszlam się zapisać do fan clubu Bociusiowego weźmiecie mnie?
Bociek, jakieś zrzuty robisz? tylko proszę mój komin ominąć szerokim łukiem

z moherowego beretu w upalny dzień padlam ze śmiechu i teraz będzie obciach, bo się długo nie podniosę i znowu po wątkach nie pobiegam ... wszystko przez rudego Bociusia