Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

bociek 21:34, 25 cze 2013

Jola, mam nadzieje, ze kiedys sie spotkamy naprawde I sobie pogadamy

A Very Interesting Ptak - the best text ever Poplakalam sie ze smiechu

Julita, spryciulko, spostrzegawcza jestes

Moniska, hahahaha To chyba ze spotkania w Pechcinie w zeszlym roku Mam nadzieje, ze kiedys i nam bedzie dane sie spotkac
Pomponella powiadasz??? Hmmmm, poczytam

Ewa, w zyciu sie nie przefarbuje, rudy to tez charakter

Iza, ja tez kcem wiecej, a kciec to moc

W ogrodzie niewiele sie dzieje, zdjelam szmate z rabaty frontowej, zmienilam ulozenie zwirku, polozylam ekobord, jeszcze bedzie drobna kosmetyka nasadzen. Na razie kostrzewa dostala eksmisje i poszla na mydlana.

Posadzilam czesc bluszczu od Danusi i werbene (nie pamietam kto przywiozl sadzonki), popielilam co nieco, ale nie wszystko

Musze zabezpieczyc pnie lizakow bo mi Futro zmasakrowalo drapiac Kupilam kore w plynie, ale musze jakies ograniczniki wymyslec, zeby nie mogl sie do pni dostac. Zryl strasznie, do zywego

Jeszcze ciecie bukszpanow, moze w sobote, ma byc pogodnie, bo teraz za duzo pada No i ciecie szalwi, po deszczu sie kladzie, ale jest tyle pszczol, ze jeszcze sie wstrzymam.

A teraz ide nadrabiac zaleglosci w miare mozliwosci, do poniedzialku siem nie wyrobie chyba

No to lece na kominki. Pa
Kasiek 21:37, 25 cze 2013

Jak Ty na kominkach to ja ukradkiem cos podrzuce,o prosze
beta 21:45, 25 cze 2013

Boćku, ale z Ciebie fajna dziewczyna...normalnie "holiłudzki" wygląd...i to całkiem serio...miło się Ciebie ogląda....przyznam się, że zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam, a już napewno nie w rudościach...no i Magnolia jest dla mnie totalnym zaskoczeniem...delikatna, symaptyczna, romantyczna..ale się rozpisałam...wybacz....pozdr.... i wypatrywać Cię będę...może przelecisz nad moim dachem
Matka 21:47, 25 cze 2013

hehe...ruda już byłam (zresztą w każdym chyba już kolorze teraz niezmiennie od kilku dobrych lat preferuję violet
Madzenka 21:52, 25 cze 2013

Jestem na bieżąco i macham
Magda70 22:09, 25 cze 2013

Ależ żeś się rozpisała....podziękowanie, podziękowania i podziękowania...ufff no jak gwiazda filmowa co Oskara odebrała

No ja sobie Ciebie wyobrażałam inaczej tzn jestem zaskoczona pozytywnie...tak gwoli wyjaśnienia - bo zaintrygowało Cię to
Lecę dalej....
Evchen 22:18, 25 cze 2013

No to się porobiło.. boćki będą fruwać z rudymi piórami, no bo co to za bociek bez rudości?.. podrabiany jakiś! No nie da się Ciebie nie zauważyć na zdjęciach .. pomijając płomienną fryzurę uśmiech i okular - to jest to! ..
Kasiek 22:21, 25 cze 2013

Wy tu sobie dalej komplementujcie...a ja stane sobie cichutko w kolejce po autografy... Pierwsza bede ,a co
Sebek 22:26, 25 cze 2013

Pozdrawiam VIP-a Po prostu genialne
Magda70 22:34, 25 cze 2013

Kasiek napisał(a)
Wy tu sobie dalej komplementujcie...a ja stane sobie cichutko w kolejce po autografy... Pierwsza bede ,a co

Druga!!