Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

Mala_Mi 22:37, 25 cze 2013

Magda70 napisał(a)
Ależ żeś się rozpisała....podziękowanie, podziękowania i podziękowania...ufff no jak gwiazda filmowa co Oskara odebrała

No ja sobie Ciebie wyobrażałam inaczej tzn jestem zaskoczona pozytywnie...tak gwoli wyjaśnienia - bo zaintrygowało Cię to
Lecę dalej....

Oj, oj, oj Magdzi też brakowało........ jak sie Konstancji zapytałam jak było, to stwierdziła że szkoda, że mnie nie było, bo my z Boćkiem to zamieniłybyśmy Święto Róź w święto nasze...... a ja taka spokojna i stateczna starsza Pani jestem.... ale tam sobie teraz pomyślałam, że co prawda Magdy nie znam osobiście...to on mnie mogłaby dzielnie zastąpić

I Bociuś,.. ty se nie myśl, że ja starsza Pani, ale słychać mnie daleko........... taka gupia natura...... małe zawsze nadrabia krzykiem.. zawsze siebie porównuję do małych piesków... małe to a hałaśliwe

I Bociek coś mnie chyba podrzucił.. tzn nie mnie, ale Babciom chyba bendem..... o la Boziu... tego to nie grali, że wnuczki poważniejsze od babci bendom
Magda70 22:44, 25 cze 2013

Oj, żałuję, że mnie nie było...strasznie...ale szykuję sie za rok

Ciebie zastąpić to się nie da...nie ma szans!!! A już nie ja...mimo wszystko...nawet bym nie próbowała....o nie, nie....nie ze mną te numery...

A czy wnuczki poważniejsze bendom od starszej Pani to się okaże...tego nie wie nikt

monteverde 22:46, 25 cze 2013

gierczusia 23:01, 25 cze 2013

asc napisał(a)

Oj, oj, oj Magdzi też brakowało........ jak sie Konstancji zapytałam jak było, to stwierdziła że szkoda, że mnie nie było, bo my z Boćkiem to zamieniłybyśmy Święto Róź w święto nasze...... a ja taka spokojna i stateczna starsza Pani jestem.... ale tam sobie teraz pomyślałam, że co prawda Magdy nie znam osobiście...to on mnie mogłaby dzielnie zastąpić

I Bociuś,.. ty se nie myśl, że ja starsza Pani, ale słychać mnie daleko........... taka gupia natura...... małe zawsze nadrabia krzykiem.. zawsze siebie porównuję do małych piesków... małe to a hałaśliwe

I Bociek coś mnie chyba podrzucił.. tzn nie mnie, ale Babciom chyba bendem..... o la Boziu... tego to nie grali, że wnuczki poważniejsze od babci bendom

Anka .. Ty jesteś niemożliwa .. Mówisz , małe to hałaśliwe .. Nooo nieżle .. To ja się teź chwytam .. I gratki" Babciu ".. Boćkowi podziękuj
gierczusia 23:09, 25 cze 2013

Bociuś .. Noo dobrze ,że już jesteś ... A wąsy of curs że golem ... Zaraz po tym , jak golem te hary na plecach ..,, a tak seryjnie .. To ma zaczepienie w nazwisku

Buziam .. Nie mogę wytrzymać dłużej niż parę dni beż Twojego wątku i Twego szalllonego poczucia humoru
To taki mo antydepresant .... A jak mi mało to lecem do Asc .. Siem dobić
Dzięki
Wieloszka 08:59, 26 cze 2013

Ja wiem, że komplementacja zakończona i podziękowania też, ale ja opóźniona jestem i muszem, absolutnie i bezwzględnie muszem wrócić do tematu spotkania u Danusi - no co poradzę, że fantastyczna z Ciebie babeczka, look niczym gwiazda filmowa, a do tego gaduła jak ja Szalenie się cieszę, że się poznałyśmy! Duży buziol!
beta 11:07, 26 cze 2013

a ja taka spokojna i stateczna starsza Pani jestem
....bo skonam
Anita1978 11:19, 26 cze 2013

beta napisał(a)
Boćku, ale z Ciebie fajna dziewczyna...normalnie "holiłudzki" wygląd...i to całkiem serio...miło się Ciebie ogląda....przyznam się, że zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam, a już napewno nie w rudościach...no i Magnolia jest dla mnie totalnym zaskoczeniem...delikatna, symaptyczna, romantyczna..ale się rozpisałam...wybacz....pozdr.... i wypatrywać Cię będę...może przelecisz nad moim dachem

A mi do rudego jak najbardziej Bociek pasuje! Co prawda w naturze rudych boćków to ni ma, ale " nasz" Bociek rudy musi być!!! To w tym przypadku taka zależność jak latem chleb z masłem i pomidorem...
A Magnolia faktycznie oaza spokoju i chodząca refleksja ( to drugie określenie jest mi bliskie-mójnstarszy syn taki jest właśnie)
Pozdrawiam
P.S. U mnie w okolicy ostatnio zatrzęsienie Twoich kuzynów Boćku, całe dnie w polach, coś szykują...?
Mala_Mi 11:58, 26 cze 2013

Widzisz ile doniczuś stoi

Kindzia 12:22, 26 cze 2013

Nadrabiam i nadrabiam, i nadrabiam...końca nie widać
Ale pomacham chociaż