Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród na wzgórzu, czasem trochę pod górkę

Ogród na wzgórzu, czasem trochę pod górkę

Agatorek 21:24, 05 lip 2021

Ale piękne widoki
antracyt 22:06, 05 lip 2021

Uwielbiam takie zamglone widoki
Dorii 00:08, 06 lip 2021

TAR napisał(a)
piekne mgły u Ciebie z gorki ładnie widoczne. tez lubie po nocy w ogrodzie spacerowac, te niesamowite dzwieki i szelesty. wyobraznia szaleje

Czasem tylko domy na szczycie górki nie są we mgle. Lubię obserwować jak mgła wychodzi z takiej zatoczki pomiędzy dwoma częściami lasu. Tak jakby się wylewała.
Po nocy to ja najczęściej kopię, coś sądzę albo podlewam. Lubię pracować wlaśnie w towarzystwie tych dźwięków. Cała jestem pogryziona przez komary i końskie muchy.
Dorii 00:13, 06 lip 2021

MartaCho napisał(a)
Spamuj, spamuj, jest przepięknie!

Agatorek napisał(a)
Ale piękne widoki

Uwielbiam je
antracyt napisał(a)
Uwielbiam takie zamglone widoki

Ja również
Kasia_CS napisał(a)
O kurde, ale czad z tą mgłą - magicznie Twoje zachwyty jak najbardziej słuszne, że niezmienne też by mi się to nigdy nie znudziło...

Zanim tu zamieszkałam widywałam tylko takie mgiełki nad rowami melioracyjnymi i czasem nad łąkami. Też mi się to podobało ale to co mam teraz za oknem jest wprost magiczne tak jak piszesz Kasiu i pomimo że staram się jak umię i sprzęt pozwala to jednak zdjęcia nie oddają uroku.
Ewa777 18:53, 07 lip 2021

Piękne te widoki we mgle. Warto wstać o świcie dla takich zdjęć
Piękne masz lilie
TAR 19:01, 07 lip 2021

u ciebie tez koniary? no po prostu w tym sezonie sa nie do opanowania. wczoraj mnie tak podziabały ze musialam leki wziac a adrenalina byla w pogotowiu. dłoń mi tak spuchla jakby ktos napompowal. na bol po ugryzieniu najlepszy jest ocet, moze smierdzi ale pomaga
Dorii 21:09, 07 lip 2021

Ewa777 napisał(a)
Piękne te widoki we mgle. Warto wstać o świcie dla takich zdjęć
Piękne masz lilie

Te akurat robione o zachodzie ale o świcie chyba jeszcze piękniejsze tylko ostatnio chyba za dobrze sypiam i nie mam okazji uwiecznić.
Lilie Easy Waltz kończą ale zaczynają inne. Rano zdjęć nie zrobiłam a potem się pochmurnie i deszczowo zrobiło.
Dorii 21:13, 07 lip 2021

TAR napisał(a)
u ciebie tez koniary? no po prostu w tym sezonie sa nie do opanowania. wczoraj mnie tak podziabały ze musialam leki wziac a adrenalina byla w pogotowiu. dłoń mi tak spuchla jakby ktos napompowal. na bol po ugryzieniu najlepszy jest ocet, moze smierdzi ale pomaga

Współczuję :-*
U mnie też tego cholerstwa pełno dziś mnie w kolano ugryzła i też opuchnięte mam. Ocet kupić muszę skoro pomaga. Pamiętam z dzieciństwa ten sposób na osy czy pszczoły i jeszcze cebula, wymiętoszony liść babki też łagodzi ugryzienia.
Agatorek 21:36, 07 lip 2021

Ale masz dobrze na tym hamaku!
Ślicznie wyglądasz
Dorii 21:44, 07 lip 2021

Dziękuję
Pewnie że dobrze było tylko zimno się zrobiło i trzeba było uciekać.