Wczoraj jeszcze raz zaznaczyłam koło na trawniku i wychodzi mi ( nie wiem czemu) wcześniej tego nie zauważyłam ,że rabata z tyłu będzie znacznie mniejsza
Ta przy żywopłociku , nie wiem chyba jakiegoś babola popełniłam przy obliczeniach więc zmniejszyłam śr.koła z 12m na 11,5 bo w przeciwnym razie było by tam miejsce tylko na żywopłot a tak rabata będzie mniejsza noo ale będzie
wczoraj też zaczęłam zaznaczać szpadlem linie rabat ..tak się rozpędziłąm ,że wydziabałam trawę tam gdzie miała być ścieżka ( jaki as ze mnie) no nic dzisiaj dokleję trawę z powrotem
No i rzecz najważniejsza ..wczoraj spina nr.1 z eMciem ..uznał ,że tak nie może być ..że w ogóle nie będzie podwórka wszędzie tylko rabaty ..
Mówię mu : Jakie Ty chcesz mieć podwórko ? jak Heniek z rancza (nie znam Heńka)
ma być pusto i tylko gliniane błoto na środku ?
Był foch , łzy w oczach były ( u mnie oczywiście )
po chwili eM mówi ..no dobra ..to rób sobie ten ogródek hihi
na razie mogę kopać tylko po lewej części ogrodu i trochę z tyłu , nie przesuwając się zbytnio na prawą stronę ..ma rację ..bo tam jest teraz miejsce boju , wjazd musi być na większe auto z materiałami budowlanymi ..żwiru 10ton tam leży , nijak kopać
..także nici z wyznaczeniem rabat na całości ..ale nie jest źle bo największe rabaty Asiula wyrysowała mi właśnie po lewej stronie ogrodu
….tez nie rozumiem tych facetów ,
broną tej trawy ….
jak by od tego ich życie zależało hihihihi
Przecież i tak wiemy swoje ,
hihihi ( ,że rabata wcześniej czy póżniej i tak powstanie )
oczywiście lepiej dla nas jak wcześniej ,
ale foch zawsze działa
co do wyliczeń matematycznych , hihihi
nie przejmuj się ,
zawsze można trawę " dokleić " hihihi
kibicuje i zaglądam ,
doradzać raczej nie będę ,
jesteś zdecydowanie lepsza w planowaniu ode mnie
Jak to dobrze, że Oni na nasze łzy patrzeć nie mogą
Trzeba Mu było pokazać ile osób w całym kraju ten Wasz ogródek ogląda, to na mojego działa dopingująco, Oni lubią rywalizację