Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeżówkowe-Love

Jeżówkowe-Love

Makao_J 18:37, 02 lip 2020

BKosimkArt napisał(a)

Bo nikt nie wierzy ze kobieta sama może sobie wykopać czy wszystko zrobić... że niby takie rzeczy to tylko facet potrafi hehe..

Dokładnie. A jak facet widzi że kobieta z tą łopata orze i orze i sadzi i znowu kopie to faceta ego czuje się z tym źle i wcześniej czy później zaczyna orać z Tobą.
Makao_J 18:45, 02 lip 2020

deszczowymaj napisał(a)

Aniu ..wiesz co ..mój eM chyba po prostu przyzwyczaił się do tego że ogród (ten ogród) był zawsze i w sumie to nadal jest- wsiowym podwórkiem wiesz..świnie tańczą,kury srają , taplasz się w gnoju po pietruszkę zapitalasz w kaloszach uwalona błotem po kolana a ja chcę aby było inaczej ..i On pewnie też chce , tylko jeszcze o tym nie wie

Musi się otrząsnąć po pierwszym szoku i myślę że będzie dobrze

ja w sumie też już trochę przyzwyczaiłam się do tego co jest ..cały środek działki pusty (no może poza kupą żwiru)..latasz w ta i we wta i nic Cię nie zatrzymuje

Ale jeżeli jakimś cudem .. uda mi się zrealizować pomysł Asi(makadamii) ogród zmieni się całkowicie ,może wyda się być mniejszym ..na pewno, ale będzie przytulniej ,będą piękne rabaty ..chyba? i będę szczęśliwa ..że w końcu mam prawdziwy ogród a nie pierdzidołek

Haha uśmiałam się przy tym co piszesz.
Uda Ci się. Po woli ale się uda. Nie wszystko jednego roku ale będziemy dopingować.
Ania111 19:00, 02 lip 2020

deszczowymaj napisał(a)

Aniu ..wiesz co ..mój eM chyba po prostu przyzwyczaił się do tego że ogród (ten ogród) był zawsze i w sumie to nadal jest- wsiowym podwórkiem wiesz..świnie tańczą,kury srają , taplasz się w gnoju po pietruszkę zapitalasz w kaloszach uwalona błotem po kolana a ja chcę aby było inaczej ..i On pewnie też chce , tylko jeszcze o tym nie wie

Musi się otrząsnąć po pierwszym szoku i myślę że będzie dobrze

ja w sumie też już trochę przyzwyczaiłam się do tego co jest ..cały środek działki pusty (no może poza kupą żwiru)..latasz w ta i we wta i nic Cię nie zatrzymuje

Ale jeżeli jakimś cudem .. uda mi się zrealizować pomysł Asi(makadamii) ogród zmieni się całkowicie ,może wyda się być mniejszym ..na pewno, ale będzie przytulniej ,będą piękne rabaty ..chyba? i będę szczęśliwa ..że w końcu mam prawdziwy ogród a nie pierdzidołek

Asia ,

Ja cię rozumiem i to doskonale ,
Mam nadzieję , że chociaż tobie uda się zrealizować całkowicie projekt Asi ( makadamia )
Mnie niestety się nie udało do końca ,
Ale na prawdę się starałam ,
I jestem wdzięczna Asi za poświęcony czas
Pokazała mi jak można otworzyć się na ogród i nie boję się już popełniać ogrodowych błędów
Jak to mówią papier przyjmie wszystko ale realia nie zawsze są takie jak założymy Projekty Asi są bardzo ładne ,
Ale jeszcze dochodzi właśnie czynnik ludzki ( to znaczy " mężowy ")
i oczywiście w miedzy czasie coś się w głowie zmieni

A tak przy okazji ,
to przeglądam te wątki ,
i większość coś nowego tworzy ,
i usiedzieć nie mogę ,

…. i moje droga przez Ciebie też
uleżeć nie mogę ,
wymyślam przejście z warzywniaka z pierwszej części do drugiej i do trzeciej hihihi

tak wiem , to trochę skomplikowane ,

uważnie będę obserwować Twoje poczynania ,
i może jaką inspiracje dostanę
deszczowymaj 22:43, 02 lip 2020

mrokasia napisał(a)
Mojemu na szczęście przeszła ta miłość do trawnika. I powoli nawet przestaje nerwowo reagować na przesadzanie roślin choć z usuwaniem wciąż się nie godzi. Ale też wyjechał mi z tekstem, że przy wejściu do nowej części ogrodu musi być dużo trawnika, żeby można było wjechać samochodem w głąb. Ale odpuścił jak go zapytałam czy serio chce parkować samochodem na trawniku tuż przy basenie .
Także ten, Aśka, nie daj się! .

Faceci ..ehhh o co im chodzi z tym wjeżdżaniem autem w każdy zakątek ogrodu ? mógłby jakiś facet się wypowiedzieć bo ja ,serio .. nie kumam tego

deszczowymaj 22:44, 02 lip 2020

AnnaMS napisał(a)

Ale ładnie Witaj Asiu, widzę że robota szykuje się na całego
Świetny plan, roboty huk, trzymam kciuki

Hej

dzięki za kciukasy

deszczowymaj 22:48, 02 lip 2020

Magda70 napisał(a)

Dobra jesteś!
Prawdziwa kobieta

tylko wiesz ? ..to nie były udawane łzy ..
deszczowymaj 22:51, 02 lip 2020

BKosimkArt napisał(a)

Bo nikt nie wierzy ze kobieta sama może sobie wykopać czy wszystko zrobić... że niby takie rzeczy to tylko facet potrafi hehe..

Racja ..mam kilka takich koleżanek co w życiu same łopaty nie tkną ..a jak słyszą ,że ja sama wszystko w ogrodzie przekopuje .. to szok wielki i nie dowierzanie
deszczowymaj 22:53, 02 lip 2020

popcorn napisał(a)
Czytam o tym jak walczycie z emami... kurde chyba wolę być rozwiedziona

Karolcia są plusy i minusy
deszczowymaj 22:56, 02 lip 2020

Juzia napisał(a)

A czy wy robicie to dla laurów, czy dla siebie?

Ja mam w nosie
Najważniejsze, że ja wiem kto to wszystko zrobił.
Mła!

Hehe

Oczywiście że dla siebie i dla Was/Nas

ale wiesz ..nieładnie tak przypisywać sobie nie swoje zasługi

ja bym się wkurzyła gdyby mój eM tak się zachował ..wytargałabym za uszy
deszczowymaj 22:57, 02 lip 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)
Właśnie się dowiedziałam od Mojego, ze na Fb Jesteś, czemu ja Cię jeszcze nie mam no czemu pytam się

Coś mi świta ,że jakieś sto lat temu wysłałam Ci zaproszenie