Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeżówkowe-Love

Jeżówkowe-Love

mirkaka 18:16, 06 lis 2019

Przepiękne zdjęcia jeżówek z towarzystwem
Bardzo przypadła mi do gustu ta ceglasta
Nowa12 18:26, 06 lis 2019

Jakbyś miała wskazać trzy najlepsze według Ciebie jeżówki to jakie by to były?
deszczowymaj 18:50, 06 lis 2019

Kasiula dziękuję zaraz idę zobaczyć do Ciebie
deszczowymaj 18:53, 06 lis 2019

mirkaka napisał(a)
Przepiękne zdjęcia jeżówek z towarzystwem
Bardzo przypadła mi do gustu ta ceglasta

Witam
i dziękuję
ta ceglasta..czyli ..nie jestem pewna czy o nią chodzi ale chyba tak to moja ulubiona Mamma Mia taka malinowa czerwień
deszczowymaj 19:08, 06 lis 2019

Nowa12 napisał(a)
Jakbyś miała wskazać trzy najlepsze według Ciebie jeżówki to jakie by to były?

Ojojoj trudne pytanie ..bardzo trudne

Moja najlepsza i ukochana to Mamma Mia, ale nie jestem pewna czy to dlatego bo po prostu jest świetna.. czy ze względu na duży sentyment do niej ..bo posadziałam ją sobie dwa lata temu, po śmierci mojej mamy ..z myślą taką,że Ona będzie dla Niej..i rośnie mi najpiękniej ze wszystkich

Kolejna ulubiona to Cherry Fluff i Raspberry Truffle
Misia 21:56, 06 lis 2019

deszczowymaj napisał(a)

Ooo mój trawnik

Mam identyczny tylko że w moim jest jaszcze masa koniczyny i zawsze żal mi jej kosić jak pięknie kwitnie i pszczółki się kręcą więc nie koszę i jest chwastowisko ale i tak je lubię

Bardzo ładny awatarek

Ps. teraz już wiem czemu mi jeżówki tak słabo wschodziły, zapomniałam o lodówce
greg66 22:01, 06 lis 2019

Aśka ja mam podobny trawnik chociaż teraz jest nawet ładny, ale wystarczy latem trzy cztery dni słońca i wypala trawę po gołego, no step mi się robi a jak podlewam to woda stoi zanim wsiąknie, tak jest trawa zbita, no będzie trzeba coś zrobić wiosną.
ElaS 22:29, 06 lis 2019

deszczowymaj napisał(a)

Moja najlepsza i ukochana to Mamma Mia, ale nie jestem pewna czy to dlatego bo po prostu jest świetna.. czy ze względu na duży sentyment do niej ..bo posadziałam ją sobie dwa lata temu, po śmierci mojej mamy ..z myślą taką,że Ona będzie dla Niej..i rośnie mi najpiękniej ze wszystkich

Cudne.

Ja nie wiedziałam, że jest taka jeżówka. Nie dość, że uwielbiam Mamma Mia. To jeszcze dla Mamy. Muszę ją mieć. Muszę. Gdzie to nabyć drogą kupna ? Będę szukać.
deszczowymaj 09:52, 07 lis 2019

Misia napisał(a)

Ooo mój trawnik

Mam identyczny tylko że w moim jest jaszcze masa koniczyny i zawsze żal mi jej kosić jak pięknie kwitnie i pszczółki się kręcą więc nie koszę i jest chwastowisko ale i tak je lubię

Bardzo ładny awatarek

Ps. teraz już wiem czemu mi jeżówki tak słabo wschodziły, zapomniałam o lodówce

Przyznam szczerze ,że pocieszające jest to że nie tylko ja mam taki boski "trawniczek" trochę egoistyczne..wiem
Wiosną jak się zazielenią chwasty to nie wygląda aż tak tragicznie ..i kwitną stokrotki,które także uwielbiam

deszczowymaj 09:56, 07 lis 2019

greg66 napisał(a)
Aśka ja mam podobny trawnik chociaż teraz jest nawet ładny, ale wystarczy latem trzy cztery dni słońca i wypala trawę po gołego, no step mi się robi a jak podlewam to woda stoi zanim wsiąknie, tak jest trawa zbita, no będzie trzeba coś zrobić wiosną.

To u mnie odwrotnie,bo wiosną i latem jeszcze jakoś (to)wygląda,teraz tragedia.No cóż Grzesiu,najwyżej wiosną przyjdzie nam razem walczyć razem raźniej