Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wersja mini mini

Wersja mini mini

stychaz 14:55, 21 cze 2015

leon60 napisał(a)
Piękne zdjęcia
Myślę podobnie rozpiąć graby przy betonowym płocie

Dzięki Olu Najlepiej je rozpinać sezon, dwa po posadzeniu. Potem robi się to trochę trudne - gałęzie są dość grube.Wszystko co zbędne, pomiędzy rozpiętymi gałęziami wycinam.

noemi napisał(a)
WOW, ale dużo zdjęć bardzo soczyście u Ciebie , normalnie jest busz

i metoda na graby się znalazła , super. U mnie ten sznurek jest na wagę złota

Wiesz, nie wiem co z tą burgundy ? może taka pink jest jednak przez suszę a nie z powodu nadmiaru słońca ?

Metoda na graby się znalazła, ale żebyś wiedziała, że chodziłam koło nich jak koło jeża nie miałam pojęcia jak się za to wziąć. Teraz zostało mi czekać do następnego sezonu Sznurka w następnym roku będę musiała szukać. U mnie jest na wykończeniu.
Co do Burgundy, to już nie wiem, jednak i tak ją kocham za piękne liście i bosskie kwiaty.

Lamaze napisał(a)
Witam kolejny wrocławski ogródek.
Piękne donice, uwielbiam Pony Tails! Ciekawa jestem, jak rozrosną się graby.

Witaj Aniu

Madzenka napisał(a)
Czekam na dalsze relacje grabowe aby kopiować na buki

Marzenko, zrobię jeszcze kilka zdjęć/zbliżeń wiązań jakie robiłam. Niektóre gałęzie wiązałam i naginałam w 2 miejscach.
Lamaze 16:10, 21 cze 2015

stychaz, my się chyba poznałyśmy pod Iglicą? To było tak szybko i tyle nowych osób, że nawet dobrze nie pamiętam
stychaz 17:36, 21 cze 2015

Zgadza się
malkul 18:28, 22 cze 2015

O to Obi? szukam tego sznurka gumki? jak on sie zwie?

przepiękne ujęcia
bleebla 18:05, 08 lip 2015

Jak róże? Tyle burgundy szukałaś w tamtym roku, że chcesz ją dla siebie zostawić i nie masz zamiaru nam pokazać?
nicol21 21:08, 08 lip 2015

Puchate ogony fajne bo w cudnej donicy są!

A grabiszcze pokażesz w szerszej perspektywie? Sposób jest dobry na rozpięcie. A na jakiej wysokości one teraz są?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
bleebla 13:37, 22 lip 2015

Justyna hallooooo
Madzenka 19:19, 22 lip 2015

Hali halo jakie zakupy poczyniłaś?
Jak wyglada u Ciebie Burgundy teraz! Czy Fastaff kwitł?
MartaR 20:39, 03 sie 2015

Hej! az 4 lata temu pisałas o laurowiśni na zywoplot , mam pytanie:
jak rozwiazalas swoj problem? poszukuje własnie roślin liściastych na długi żywopłot, nie przepadam za iglakami, a chcialabym , żeby był zimozielony. Niestetyy naczytalam sie juz o tym , ze berberysy zimozielone i laurowisnie wlasnie slabo u nas zimuja. Mysle tez o irgach, ostrokrzewach i ognikach. Chce sie dobrze zaslonic przed sąsiadami , czyli takie roslinki okolo 2 metrowe by mi sie przydały. Doradzisz? a ponizej cytat ku przypomnieniu

Witam,

Danusiu czy laurowiśnia nadaje się w naszym klimacie na cięty żywopłot o wys do 2 m. Mam miejsce nieosłonięte, podwyższone (zabudowa nad garażem), wystawa wschodnia (Wrocław). Chciałabym szybko osłonic się czymś od wzroku sąsiadów (szeregówka) a za iglakami za bardzo nie przepadam.

Z góry dziękuję za odpowiedź

justyna
bartek_luberda 22:20, 19 paź 2015

A gdzie ty kobieto z pięknego ogrodu się podziewasz ?