Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wersja mini mini

Wersja mini mini

Madzenka 17:54, 06 gru 2015

No to poczynilłyśmy takie same zakupy różane

Zycze zwolnienia tempa i poczucia atmosfery świątecznej. Ja zwykle wtedy zwalńiam z tempem pracy zaowodwej a obowiazki domowe jakos mnie nie przerażaja, zwłaszcza ze mam kto mi pomagać.
bleebla 22:08, 07 lut 2016

stychaz napisał(a)
I grabiszcza

Przy pomocy super sznurka.czarnej gumki z O. połączyłam ze sobą gałęzie. Niektóre musiałam "troszkę" ponaciągać. wszystko co zbędne zostało wycięte. Każdą połączoną gałązkę też przycięłam. Zobaczymy w następnym sezonie jak się będą zachowywać.

Justyś, powiedz mi proszę, czy sznurek się sprawdza? Nie strzelił przez przymrozki?
stychaz 21:07, 17 lut 2016

Madzenka napisał(a)
No to poczynilłyśmy takie same zakupy różane

Zycze zwolnienia tempa i poczucia atmosfery świątecznej. Ja zwykle wtedy zwalńiam z tempem pracy zaowodwej a obowiazki domowe jakos mnie nie przerażaja, zwłaszcza ze mam kto mi pomagać.

Będę z zachwytem obserować jak te róze się będą zachowywać.

Dzięki za życzenia na chwilę obecną do dzisiaj czuję atmosferę narciarsko-feriową - bolą mnie wszystkie mięśnie tak to jest jak zdrewniały człowiek (Ja)jedzie na stok ale było super chłopcy załapali bakcyla i dają radę podstawą jednak nadal jest dla nich motywacja "kija i marchewki" - działały obiecane przez mamę puchary
stychaz 21:08, 17 lut 2016

bleebla napisał(a)

Justyś, powiedz mi proszę, czy sznurek się sprawdza? Nie strzelił przez przymrozki?

Aga, te gumki są fantastyczne - nic nie pękło. Jak znajdziesz je gdzieś (ja kupowałam kiedyś w Obi), to bierz w ciemno. Jak Ci się nie przyda - to odkupię.
bleebla 22:06, 17 lut 2016

stychaz napisał(a)

Aga, te gumki są fantastyczne - nic nie pękło. Jak znajdziesz je gdzieś (ja kupowałam kiedyś w Obi), to bierz w ciemno. Jak Ci się nie przyda - to odkupię.

No to super. dzięki za info.

Wyłazi Ci coś już z ziemi?
malgorzata_s 07:08, 18 lut 2016

Witam i pozdrawiam. Liczę, że w tym sezonie zobaczę więcej zdjęć Twojego cudownego ogródka
Madzenka 21:02, 18 lut 2016

stychaz napisał(a)

Będę z zachwytem obserować jak te róze się będą zachowywać.

Dzięki za życzenia na chwilę obecną do dzisiaj czuję atmosferę narciarsko-feriową - bolą mnie wszystkie mięśnie tak to jest jak zdrewniały człowiek (Ja)jedzie na stok ale było super chłopcy załapali bakcyla i dają radę podstawą jednak nadal jest dla nich motywacja "kija i marchewki" - działały obiecane przez mamę puchary

Jak chłopcy załapali bakcyla to juz wszyscy bedziecie lubić zimę za rok dużą ekipa wybierzemy sie w góry
Dominika11 17:33, 20 lut 2016

Witam w pięknym ogródku
mieszkamy dość blisko siebie
stychaz 14:42, 28 lut 2016

bleebla napisał(a)

No to super. dzięki za info.

Wyłazi Ci coś już z ziemi?

O zgrozo, dopiero po Twoim poście do mnie dotarło, że to już wyszły krokusy i tulipany. Przeżyły ròże. W najbliższym czasie będę ciąć trawy, wygrabiać liście i pryskać graby. Mam pordzewiacza grabowego. Wzrost na większości jest zahamowany. Trzeba działać.

Po dzisiejszym oglądaniu zielonych listków nabrała ochoty na giełdę Chcę się sponiewierać ogrodowo w przyszły weekend.
stychaz 14:49, 28 lut 2016

malgorzata_s napisał(a)
Witam i pozdrawiam. Liczę, że w tym sezonie zobaczę więcej zdjęć Twojego cudownego ogródka

Gosia, również pozdrawiam. Obiecuję, że zdjęć będzie więcej.