Pewnie ,trzeba swoje sprawdzone używać sposoby zwłaszcza by swoim kociakom nie szkodzić.
Super sprawa w tunelu u ciebie tyle już zielonego ja muszę nawodnić znaczy podlać bo sucho mam a w skrzyneczkach na zewnątrz zimową cebulkę wsadziłam już ma szczypior pierwszy raz mam taką podobno w czerwcu będzie już duża zobaczymy .
Basiu, ależ masz już uprawy, podziwiam.
W ogóle to takie smakowite tematy się na wieczór pojawiły. Też lubię takie różne wersje sałatkowe, szczególnie z rukolą,
bo ja rukolę bardzo, bardzo lubię.
O, matulu, jak tu smakowicie
Basia, Wy macie już pełną wiosnę przez te nowalijki
Też co roku miałam szpinak w foliaku przed pomidorami, strasznie mi żal, że w tym roku go nie będzie.
Taką na warzywniku cebule eM też posadziłam, i też pierwszy raz zobaczymy co z tego będzie, malutki szczypiorek już jest, ale narazie go nie skubiemy, bo za mały pisze, że eM, bo od dwóch sezonów to on przejął warzywnik, ale zaznaczam, że rabaty ozdobne są moje tak daleko niech się nie rozkręca Chociaż eM, hosty swoje już ma i tulipany też
Też lubię rukolę, ma taki inny, wyrazisty smak chociaż nie każdemu może smakować, ja ją lubię chociaż kupna nie ma takiego aromatu, jak taka z warzywnika