Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dębowe zakątki

Dębowe zakątki

marba 16:22, 02 kwi 2021

Aniu przyłączam się do gratulacji, to miłe, gdy ktoś docenia nasz wkład pracy i serca. Fiona nieustannie mnie zachwyca.
Macham świątecznie.
Agatorek 13:46, 03 kwi 2021

Dekoracje są przepiękne bardzo oryginalne

Zdrowych i spokojnych Świąt
Dorota123 19:08, 03 kwi 2021

Gratuluję publikacji ogrodu w czasopiśmie ogrodniczym.
Podziwiam namalowane obrazy i kwitnące kwiatuszki.
GorAna 22:54, 03 kwi 2021

Aniu, gratuluję artykułu
Podziwiam twój talent malarski, piękne te obrazy
Pozdrawiam świątecznie
AgataM 22:58, 03 kwi 2021

Zdrowych Świąt Wielkanocnych, radości w sercu i optymizmu w duszy. WESOŁEGO ALLELUJA!!!
ElzbietaFranka 00:00, 04 kwi 2021

Zdrowych Świąt Wielkanocnych Aniu życzę..

Aniu widziałam artykuł w miesięczniku. My to już wiemy co ty masz w tym pięknym ogrodzie, ale niech też Polska zobaczy. Gratulacje

Pozdrawiam
Alija 15:08, 04 kwi 2021

Miłego świętowania i dużo zdrowia!
anpi 18:38, 06 kwi 2021

W końcu dotarłam do Ciebie Aniu, już kilka razy zaczynałam pisać i coś mnie odrywało...
Dziś trochę leniuchuję, mam wolne od pracy, a pogoda nie sprzyja ogrodowym zajęciom, mam sporo pikowania ale lenistwo jakieś silniejsze. Więc w końcu nadrobię odwiedziny na O.
Gazetkę z Twoim artykułem zakupiłam i gratuluję!!! Wiadomo, że to niewielki fragment Twoich piękności ogrodowych, ale myślę ,że fajny skrót,rozbudza apetyt na zobaczenie reszty, którą szczęśliwie miałam okazję widzieć naocznie nie raz i w różnych porach roku
Wiosenne kwiatuszki cieszą, podziwiam też kolejne obrazy i przeróżne dekoracje! Uświadomiłaś mi ,że piórka można wykorzystać w palemce i trochę ściągnęłam pomysł
Smutno, że przez tą pandemię w tym roku nie udało nam się zorganizować tradycyjnego przedwiosennego spotkania O. Ciekawe co dalej...? Pozdrawiam
zawitka 09:36, 10 kwi 2021

Gratulacje wyróżnionego ogrodu. Fakt hobby pochłania ale trzeba to wszystko jakoś połączyć i Tobie to wychodzi.

Dziękuję za nasiona cieszę się jak dziecko .Patrz jak mało ogrodniczce trzeba do szczęścia.

U mnie korona wirus zniszczył zdrowie to jeszcze spowodowała że nie mogę bawić się w kolory nic mi nie wychodzi rzucam się jak śliwka w kompocie i nawet nie podchodzę na razie do malowania układania .Poczekam może mi przejdzie .Nie śmiej się ale to fakt

Pozdrawiam cieplutko idE do ogrody tu mi najlepiej .
anabuko1 09:36, 10 kwi 2021

Anusia napisał(a)

Piekne pomalowane masz w ogrodzie . Jesienia posadzilam sporo czosnkow. Jak na razie niewiele wschodzi. Jeszcze tez za wczesnie.
Jesli chodzi o malowanie na plotnie to chwiolowo mam przerwe. Realizowalam zamowienie do Orew. Seria zajaczkow na wycietych szablonach. Zrobilam kilka szkicow flaminga. Docelowo praca wykonana bedzie na tablicy malarskiej akwarelami do oprawienia w rame. To zamowienie dla znajomych. W sumie to szykuje mi sie spory zwirzyniec na plotnie do pokoju dzieciecego. Jak ma to wygladac jeszcze nie wiem

Jeszcze nie jest pięknie.
Czosnokom się nie przyglądałam, to nie wiem w jakiej kondycji są.
Dziś ciepło.Można coś porobić w ogrodzie.
Ale jeszcze znowu ma być zimno i śnieg.
Ech , co za wiosna.
Ja też mam już przerwę z malowaniem.
Brak czasu.
Fajnie,że takie zwierzątka robiłaś.
Na pewno wszystko wygląda pięknie
Pozdrawiam i buziaczki przesyłam