Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

Pszczelarnia 19:49, 07 lip 2016

Danusia w artykule głównym zapytuje nas o brązy, rudości w ogrodzie. Miałam kiedyś takiego irysa medalowego:

Pszczelarnia 19:55, 07 lip 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Cudny żywopłot z czerwonego buka? Róża pnąca pod drzewem rewelacja

Tak, żywopłot z czerwonego buka - chyba czeka na cięcie:

Gdybyż tylko róże pnące, te które mi się podobają, jak np. 'Astra Desmond' były dostępne u nas, byłoby ich więcej. Bo więcej mam starych drzew w sadzie.
Pszczelarnia 20:12, 07 lip 2016

Bogdzia napisał(a)
Macham, jestem zawsze na bieżąco.

Bieżący widok:

20:15, 07 lip 2016
Pszczelarnia napisał(a)
Ożanka (teucriun hiranicum) z chwili obecnej u mnie:

super fota ..wiem ze dedykowana ..dzięki

ta jest filetowa ...a kaukaska bardziej rózowa-purpurowa . zakupie chyba kaukaską zeby troche tonacje ocieplic bo chce tam tez dołozyć róze lawender flower circus

PS. powiem ci ze w necie z tymi ozankami to szału nie ma ...nie moge zneleżć jednego sprzedawcy zeby miał kaukaska i paradise delight chciałam obie pomiesac mogłoby być ciekawie
Pszczelarnia 20:32, 07 lip 2016

Zana napisał(a)
Przyszłam do Ciebie nadrobić zaległości. Spore są, bo w maju jestem, ale jaka przyjemność! Upajam się Twoją wiosną.

Szkoda, że czas tak ucieka:

malkul 20:44, 07 lip 2016

Pszczelarnia napisał(a)

Szkoda, że czas tak ucieka:

kocham je pragnę ich muszę
Pszczelarnia 20:44, 07 lip 2016

eee_taam napisał(a)

ta jest filetowa ...a kaukaska bardziej rózowa-purpurowa . zakupie chyba kaukaską zeby troche tonacje ocieplic bo chce tam tez dołozyć róze lawender flower circus

PS. powiem ci ze w necie z tymi ozankami to szału nie ma ...nie moge zneleżć jednego sprzedawcy zeby miał kaukaska i paradise delight chciałam obie pomiesac mogłoby być ciekawie

Moja też jest kaukaska .... . A 'Paradise delight' to też odmiana kaukaskiej. Ja myślę, że jest tylko jedna kaukaska w jednej odmianie na naszym rynku.

Anda 20:46, 07 lip 2016

Na tych fotkach widać, że kolor ma taki sam jak moja.
Tak w ogóle to idę teraz pooglądać Twoje fotki Pszczółko.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Pszczelarnia 20:47, 07 lip 2016

eee_taam napisał(a)

To zdjęcie trochę za "niebieszczone", ona ma w sobie róż. Z tą różą będzie super.
20:59, 07 lip 2016
klamka zapadła zamówiłam "raj" może kiedyś podzielisz swoja i jakiś kawałek mi sie trafi .... dosadzę i będę porównywać.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies