Ewo bawisz się w kamieniarza (tu powinnam wstawić coś co wybałusza oczy, ale nie wiem jak to się robi)?
Czy możesz dać zbliżenie konstrukcji po lewej stronie (sądząc po innych zdjęciach myślałam, że to zegar słoneczny)? Podobno naśladownictwo jest rodzajem komplementu.
Ewo, uwielbiam kamieniarską robotę, to coś jak układanie/znakowanie szlaków w górach (co oboje z mężem robimy w ramach "relaksu"). Sama je na taczce przewiozłam z chałdki. Teraz już na bieżąco M. mi dowozi po 2.
Proszę: samotnia mojego M., sam sobie zrobił, ja tylko pomagałam nakładać płyty
Zegary widziałam ale nie wiem, jak to działa. Czemu nie? Mamy zaprzyjaźnionego pana Kamieniarza - on kocha swój fach i wszystko potrafi. A co potrafi, pokażę jak skończymy na szlaku.
Ewciu, czy kostkę granitową (widziałam na fotce, gdzie pytałaś o choinę kan.) masz ułożoną na podkładzie z piasku, czy innym? Zachodzi mchem w szczelinach i mi się to podoba
jaki tu ład i przestrzeń no a kamienne elementy dodają charakteru....Twój ogród wydajemi się miejscem idealnym do odpoczynku i zadumy....Zadumy nad książką najchętniej... I kubkiem herbaty...