Zachiodze w głowe jak mozna wuymyslec sobie aby obsadzić brzeg rzeki, która jest wzytskich. jak bym płynełam rifftingiem sobie rzeczka a tu takie piękne nasadzenia bym zobaczyła to bym oczy ze zdumienia przecierała Lepiej bym tego nei wymysliła.cudna jesteś
Zachwycające obrazki z twojego ogrodu. Widać twoją / waszą olbrzymią pracę z ostatnich lat. Baaaardzo podoba mi się rabata nad strumieniem. No i te bukiety ....
Pszczółko,
przepiękną masz jesień, w słońcu, zdaje się być u Ciebie, cudowną i sielską porą roku !!!
u mnie sadziec czekoladowy dopiero się zabiera za kwitnienie i ciekawe, czy zdąży przed mrozikiem...zapowiadają niestety lada chwila ...
zachwyciło mnie to zdjęcie, choć wszystkie z ostatnich stron obejrzałam kilka razy (z poprzednimi byłam na bieżąco)...widać Twoją pracę i pasję w każdym centymetrze, każdej Twojej ogrodowej aranżacji...
masz wspaniałe wyczucie, a Twoja dociekliwość (czytaj: potrzeba zrozumienia tematu i głód wiedzy) nie pozwala tego zepsuć ... wspaniale czujesz, wspaniale działasz, i to widać!!!
Ale przysługę zrobiłaś sąsiadom po przeciwnej stronie strumienia , ciekawe czy też zapragną upiększyć swój brzeg byś i Ty miała ładniejszy widok na tamtą część ...