Wiaan
23:16, 29 maj 2022

Lidka ale ładnie napisałaś z komponowaniem
z tym piętrem to racja, jak się patrzy od przodu domku to w tyle przed tujami jest szpaler hortensji, które będą wysokie, rozplenice zajmą cały widoczny teraz biały żwirek, a graby faktycznie przybiorą w masie, cisy też urosną i kiedyś się zejdą ze sobą, zrobię wyższe kostki 
Justyna tak właśnie to jest kontrolowana rozsypka
musi tak być bo zależy mi na efekcie wplatania stipy w te rozchodnki. Dorzucę jeszcze sztukę rozchodnika pod rozplenicą bo nie lubię jak mi coś brakuje 
Betonu nie będzie to już przesądzone, tylko przy domku, aby lepiej się wyjeżdżało kosiarką, ale tam akurat pasuje. Może faktycznie zobaczę seslerie przed cisami, też na ciemnej zieleni będzie je ładnie widać. Myślałam również o porozrzucaniu lawendy z seslerią.
Judith ładny jest ten trzcinnik ale tutaj przy lawendach za wysoki, a przy rozplenicy nie będzie go widać. Zapomniałam napisać, że za cisami będą wystawać białe jeżówki na tle rozplenic. Jak będą mało widoczne to je przesadzę gdzie indziej. Będę testować w tym roku
Dziękuję za podpowiedzi

Justyna tak właśnie to jest kontrolowana rozsypka

Betonu nie będzie to już przesądzone, tylko przy domku, aby lepiej się wyjeżdżało kosiarką, ale tam akurat pasuje. Może faktycznie zobaczę seslerie przed cisami, też na ciemnej zieleni będzie je ładnie widać. Myślałam również o porozrzucaniu lawendy z seslerią.
Judith ładny jest ten trzcinnik ale tutaj przy lawendach za wysoki, a przy rozplenicy nie będzie go widać. Zapomniałam napisać, że za cisami będą wystawać białe jeżówki na tle rozplenic. Jak będą mało widoczne to je przesadzę gdzie indziej. Będę testować w tym roku

Dziękuję za podpowiedzi