Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

gierczusia 18:44, 14 mar 2013

Magda70 napisał(a)

Jezu...otruje kota i nici z wiosny?! Tylko nieeeeee toooooooooooo!!

Wy mnie chyba chcecie zamordować moim własnym idiotycznym śmiechem ... A jak już eM mnie widzi z głupim uśmiechem na pysku , to tylko kiwa głową..,,, ( wiecie .. Jak do wariata ..: Uśmiechaj się do niej a ja pójdę zadzwonić ........
bociek 18:46, 14 mar 2013

asc napisał(a)

Boziu serniczek niedobry poszedł w cycki......... ale się głupio czyta do tyłu.... futro robisz na czarno...chyba nie....... sorki, ale czytanie do tyłu ... jakoś mi nie idzie.... Bo z futra dzika chyba nie chcesz zrobić???

Nie, on nawet na dzika by sie nie nadawal, musialabym sie bardziej wysilic z charakteryzacja
bociek 18:47, 14 mar 2013

Kindzia napisał(a)
Martwicie się, że głowa boli przy wysokim ciśnieniu? Że mróz wtedy idzie?
No, to Was pocieszę Ja mam bardzo niskie ciśnienie, nie boli mnie na wysokie...na niskie mnie boli !!!! I boli mnie właśnie...znaczy mróz nie idzie !!!

Ja tez mam niskie...
bociek 18:48, 14 mar 2013

ewa004 napisał(a)
Bociku ty się o......... ,latasz w te i na zat i nic z tego !!!!!! u mnie dzisiaj -17 było kobieto zrób coś z tym !!!!!!

Co ja moge, u mnie bylo -14 Echhhhhh, polowa marca Nie pamietam jak zyje takiej pogody o tej porze roku
bociek 18:50, 14 mar 2013

gierczusia napisał(a)

Kurczę Bociuś ... Mam nadzieję ,że ta zmiana to nie na gorsze ... ...

A jak forma ??lepiej ?

Do kitu forma, glowa boli i nie przestaje, buuuuu. Na gorsze to nie, bo mnie na osrty dlugotrwaly mroz suszy
bociek 18:51, 14 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)
Bociek ratuj przed mrozami, nawet dziecioki zrzucaj z wysokosći, byleby się ociepliło.

No fiesz???? Dasz rade, jeszcze troszeczke, Madzen, badz dzielna
bociek 18:58, 14 mar 2013

Oj, slabo dzisiaj u mnie z dowcipem. Limit cierpliwosci do pogody sie wyczerpal. Wszystko rozumiem, tlumacze sobie, ale co z tego, jak mam juz po kokardy zimy, sniegu, kretow, ktore ryja pod sniegiem...

Nawet naszla mnie dzisiaj desperacka mysl, ze wloze kostium kapielowy to siem zima przestraszy i ucieknie, ale potem stwierdzilam, ze co z tego jak ucieknie jesli bede lezala z goraczka. I tak zle i tak niedobrze

Nie okrylam klona i pewnie szlag mi go trafi, bo przeciez zdolniacha wyciepalam agro na smietnik, a nie mam tak duzego kartonu, zeby go nakryc Z rozami pewnie to samo bedzie

Futro jednak wychodzi na dwor, wiec uwazam, ze jest to oprocz mojego bolu glowy sygnal, ze odwilz nieuchronnie nadchodzi. I lepiej niech sie pospieszy, bo w koncu mnie trafi

Buziam, zajrze do Was i legne w lozeczku Nie chce mi sie chciec
Madzenka 18:58, 14 mar 2013

A mi się dosłownie nic nie chce robić, nic!!! Nawet sekatorów z ostrzenia nie odebrałam... Jak się ociepli nie mam sprzętu do działania...
Gosiniak 19:04, 14 mar 2013

Bociek zaczynam się o ciebie bać,
myślałam dziś że to ja mam zły humor i dość tej paskudnej zimy, ale widzę,
że ktoś bardziej potrzebuje wsparcia niż ja.
Bociek ja ci obiecuję od wiosny będzie wiosna, czyli do 20 jeszcze może być różnie, a może do 19, bo to z tą wiosną to też różnie podają 20 czy 21, damy radę,
a.... i bierz przykład z futra, jemu się jeszcze chce
aga_k 19:24, 14 mar 2013

desperackie myśli to chyba już większość nachodzą, mój sprzęt też nie gotowy, kosiarkę miałam zawieźć do serwisu i też mi się nie chce a tu jeszcze takie mrozy zapowiadają... wrrrrr....