Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

ewa004 10:41, 14 mar 2013

Bociku ty się o......... ,latasz w te i na zat i nic z tego !!!!!! u mnie dzisiaj -17 było kobieto zrób coś z tym !!!!!!
Magda70 18:33, 14 mar 2013

Ona lata ale po wątkach....i nic to nie daje!
gierczusia 18:34, 14 mar 2013

bociek napisał(a)
Idzie zmiana pogody. Mam taki bol glowy i jestem slabiutka, ale zdrowa jak kon... chcialam tylko tyle zakomunikowac, w sumie dobre wiesci jakkolwiek podle sie czuje. Ide spac. Pa

Kurczę Bociuś ... Mam nadzieję ,że ta zmiana to nie na gorsze ... ...

A jak forma ??lepiej ?
Madzenka 18:34, 14 mar 2013

Bociek ratuj przed mrozami, nawet dziecioki zrzucaj z wysokosći, byleby się ociepliło.
bociek 18:37, 14 mar 2013

ana_art napisał(a)
Kasiu doczytałam gdzieś między wierszami, że dajesz dla futra rybę, jaką???? bo ja daje tylko kocie jedzenie, obawialam się że inne mu zaszkodzi...

Moj nie moze marketowych chrupek, bo po nich siersc mu sie koltuni i trzeba wycinac. Kupuje karme u weta. Saszetki i puszki bardzo rzadko, chociaz lubi, ale efekt potem jak wyzej
Uwielbia zoltko jajka, dostaje od czasu do czasu, jakies opakowania po twarogach i jogurtach naturalnych do wylizania. Rybka rzadko, kawaleczek, ale tylko swiezo rozmrozony filet lub swieza, niesolona, jako nagroda, bez przesady . Jakies skrawki miesa swiezego, skorki, blonki jak poprzycinam tez dostaje. Tylko wieprzowiny nie daje. W ogole on jest wszystkozerny, jak tylko widzi, ze cos jemy to on tez by chcial Uwielbia arbuza, wczoraj jadlam galaretke malinowa i sie do niej dobral A i zielona herbata mu smakuje

I jak go nie tofac??? Chyba mu odpuszcze to farbowanie na czarno
bociek 18:38, 14 mar 2013

Kasiek napisał(a)
Magda widzisz ,zapedy mordercze maja

Oj tam, oj tam
bociek 18:40, 14 mar 2013

monteverde napisał(a)

Boćku ciśnienie wysokie idzie na mróz, odczyniaj trochę ta zimę

Aniu, robie co moge, jakos mi nie wychodzi. Na mroz mnie suszy Wersji o odwilzy bede sie trzymac pazurami
gierczusia 18:40, 14 mar 2013

asc napisał(a)

Boziu serniczek niedobry poszedł w cycki......... ale się głupio czyta do tyłu.... futro robisz na czarno...chyba nie....... sorki, ale czytanie do tyłu ... jakoś mi nie idzie.... Bo z futra dzika chyba nie chcesz zrobić???

Ja powiem tak .. Mnie by tam nie przeszkadzało ,jakby serniczek mi poszedł w cycki .. Wręcz przeciwnie.. Chyba bym przeszła na dietę sernikową ..

A futro miało być pastowane coby do koloru było
bociek 18:41, 14 mar 2013

agata_chroscicka napisał(a)

a swoją drogą to niesamowite - kocie jedzenie czyli właściwie nie bardzo wiadomo co (no bo nigdy się nie dowiemy co oni tam wsadzają) jest bardziej w dzisiejszych czasach wiarygodne niż zwykła ryba! Pora umierać!

Oj wiadomo, wiadomo co daja do tych chrupek Nie spiesz sie z tym umieraniem
Magda70 18:43, 14 mar 2013

gierczusia napisał(a)

Ja powiem tak .. Mnie by tam nie przeszkadzało ,jakby serniczek mi poszedł w cycki .. Wręcz przeciwnie.. Chyba bym przeszła na dietę sernikową ..

A futro miało być pastowane coby do koloru było

Ela, mnie też by to nie przeszkadzało