Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

Milka 11:02, 11 maj 2013

łoj, ale stronek musiałam przelecieć!
idealnie wykorzystałaś stres maturalny, bo wszystkie rabaty wymiatają!
a trawnika nie poznałam, jeszcze nie dawno kopce, a teraz zielony dywan!
gratki dla młodego, zdolny widać po mamie jest
bociek 11:08, 11 maj 2013

nieszka napisał(a)
Rabatka luksusowa, będą sąsiedzi wyciągać szyję i zaglądać, oj będą.

U mnie w trawniku też mniszka i innego ziela strasznie dużo. Ale nie chce mi się tego pryskać, skoszę i już

Nieszka, ja tez kosze, ale niektorym chwastom to nie przeszkadza
bociek 11:11, 11 maj 2013

Irenko, slicznie dziekuje Nareszcie wylania sie taki ogrod jaki chcialam. Bardzo mnie to cieszy. Jeszcze troche i zostanie mi jedynie utrzymanie go w dobrym stanie

Trawnik z daleka wyglada OK, ale z bliska jednak jeszcze duzo pracy potrzeba, zeby go doprowadzic do ladu Ale damy rade

Za gratki na rzecz juniora szczegolnie dziekuje, nie bede sobie przypisywac zaslug
bociek 11:12, 11 maj 2013

Poszlabym jakies fotki cyknac, ale leje To ide do kuchni w takim razie Tymczasem Milego dnia
Kindzia 11:19, 11 maj 2013

bociek napisał(a)

Masz na mysli lizaki??? Sztuk trzy??? To cisy na pniu

Aaaa, to lizaki są

Muszę pomyśleć. Mam taką zabałaganioną rabatkę pod salonem Świeża jest, takie lizaki by się nadały...

Na studia nie zdają teraz, nie stresuj się Chyba, że uczelnia artystyczna, albo architektura...

Szybko to idzie, przez internecior sprawdzisz i ...dostało się dziecko na 3 kierunki
Madzenka 11:33, 11 maj 2013

Kasiu ja w ubiegłym roku sypałam nawóz dla zachwaszczonych trawników. Pomogło. Ale najskuteczniejsze jest ręczne wyrywanie chwastów.... Po skoszeniu tarwnika brałam urządzenie zakupione w sklepie Danusi i podważałam chwasta i wyrywałam... Oczywiście największe....W tym roku niemal nie mam chastów na trawniku. Pojawiła się tylko koniczyna ale to kwestia ph ziemi...
ka1sia 13:07, 11 maj 2013

I tak to stres maturalny wyszedł Bociusiowi na dobre... ale dopieszczaj ogrod już na luzie, bez stresu, bo co za dużo, to... pozdrowionka zostawiam, Kasia
Milka 13:44, 11 maj 2013

ja w temacie lawendy, moja z jednej sadzonki tak się rozrosłą, ale tnę 2 razy, mocno, zostawiam częśc kwiatostanów do rozsiania, nie nawożę

tu też z 1

tę inną odmianę mam na kompie w domu, pokażę do porównania
bociek 13:57, 11 maj 2013

Kindzia napisał(a)

Aaaa, to lizaki są

Muszę pomyśleć. Mam taką zabałaganioną rabatkę pod salonem Świeża jest, takie lizaki by się nadały...

Na studia nie zdają teraz, nie stresuj się Chyba, że uczelnia artystyczna, albo architektura...

Szybko to idzie, przez internecior sprawdzisz i ...dostało się dziecko na 3 kierunki

Kasia, dlatego pisze, ze nastepne zmiany jak bedzie zdawal na studnia Coby miec energie na kopanie

Sadz lizaki. Fajne sa
bociek 13:59, 11 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)
Kasiu ja w ubiegłym roku sypałam nawóz dla zachwaszczonych trawników. Pomogło. Ale najskuteczniejsze jest ręczne wyrywanie chwastów.... Po skoszeniu tarwnika brałam urządzenie zakupione w sklepie Danusi i podważałam chwasta i wyrywałam... Oczywiście największe....W tym roku niemal nie mam chastów na trawniku. Pojawiła się tylko koniczyna ale to kwestia ph ziemi...

Musze najpierw zuzyc to co mam, ale zastanawialam sie nad tym nawozem do zachwaszczonych trawnikow. Jak mowisz, ze sie sprawdza, to go kupie w najblizszym czasie Dzieki