Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

yolka 22:27, 04 kwi 2014

Do sąsiedniej wsi bocian już przyleciał, ale to chyba jakiś inny
bociek 10:17, 05 kwi 2014

Ufff, zycie wkrotce wroci do normy. Jeszcze kilka tygodni potrzebujemy na rekonwalescencje, ale najgorsze minelo, jupppi

Tak wiec podpisuje liste i szczerze wierze, ze bede teraz czesciej Jutro powinnam miec juz chwile, zeby poodpowiadac i poodwiedzac

Alez sie ciesze... I nareszcie z wolna glowa lece na ogrod choc zimno Tesknilam za nim. Zycie jest wspaniale, choc czasami pokazuje nam srodkowy palec i perfidnie wypina jezor

Do pozniej

jotka 10:23, 05 kwi 2014

No to bocku na razie lataj blisko swojego gniazda, a dopiero jak zlapiesz kondycje, to oblatuj dalsze rejony... w mojej okolicy Twoja rodzina juz jest
bociek 10:30, 05 kwi 2014

Jolusia, z moja kondycja wszystko w porzadku, choc ostatnio rzeczywiscie ganialam jak bocian z pecherzem . Grunt, ze rodzinnie sie powoli stabilizuje i sa dobre perspektywy

Rodzina przyleciala w komplecie To doskonale wiesci

Pozdrowka
Milka 10:34, 05 kwi 2014

Dobra wiadomość, więc do kolekcji i moja, we wtorek już u ciebie
yolka 19:37, 05 kwi 2014

Cieszę sie zTobą na wieść o dobrych nowinach
leon60 19:40, 05 kwi 2014

Dobrze,że powoli się normuje
Pozdrawiam weekendowo
Madzenka 01:08, 06 kwi 2014

Tuliskam i czekam na wiosenną odsłonę Twojego ogrodu
bociek 12:30, 06 kwi 2014

Dobra, zaczynam odpowiadac od strony 628

Malkul, Zon ostatnio jakos nie wydaje ostrych sadow na temat moich odlotow Bo odlotow nie bylo Musze nadrobic, bo moja latami wypracowana reputacja fariatki wezmie w leb

Aneta, juz chyba wszystkie dolecialy

Irenko, oj jeszcze huk roboty, ale spokojnie sobie podziergam Tak jak wczoraj, tez spokojnie, czuje kazda kosteczke i kazdy miesien, laska do podpierania by sie przydala Dorwal sie szczerbaty do sucharow

Ewus, mam luzuli trzy kepki i... szalu nie ma Ale ktoras to luzula to nie wiem, dostalam w prezencie bez metki Musze zajrzec do Ciebie, zeby cosik doradzic a u mnie z doradzaniem to hmmmm ciezko

Aga, wrzoski przycielas? Mus je w ryzach trzymac coby sie nie puszczaly na boki znaczy sie nie rosly

Bogda, pszczoly juz dawno nie spia Brykaja, ale zimno wiec na pol gwizdka
bociek 12:41, 06 kwi 2014

Kasiu, bocki roznosza co siem da, raz facelie, raz dziecki Czyli generalnie szczescie roznoszom

Bozenko, ja tylko mam nadzieje, ze cosik wykielkuje, bo to bylo takie sianie, rzeklabym naturalne, hop na chwasty i dyla

Kasia
, bardzo dobrze, ze obciachalas, w tym roku juz beda ladniusie, slowo

Magda
, ze w tajemnicy przed Zonem siem dziwisz? W tym nic dziwnego, norma. Nie ja jedna mam takom strategie malzenskom Czego oczy nie widzom .....

Garfield, tam paczki, zamieszkaj ze mna w jednej celi, bedziemy siem wspierac

Joasiu, stipa wypuszcza zielone zdzbla, wiec przezimowala. Ciekawe ile bedzie dochodzila do formy Ale podcielam jej grzywke, bo mnie wnerwiala

Marzenko
, w zyciu...

Aga, dawno Cie nie widzialam Dzieki za mile slowa

Madzia, jak ja bym tak siadala na kazdym kominie na ta kafke, to demografia by calkiem u nas poleciala na leb na szyje