Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

martaibartek 20:11, 19 maj 2014

Bociuś dzieki za info na temat buksików
bociek 20:40, 19 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)
Jak nie kochać czosnków, no jak?

Nie tylko my kochamy czosnki Ten gostek mial takie turbodoladowanie, ze ledwo go moglam wyraznie cyknac

A pszczolka dystyngowanie, powolutku, delektowala sie nektarem

bociek 20:41, 19 maj 2014

Krys napisał(a)
Kasiu z przyjemności i zazdrościa obejrzałam wypasione rabaty,moje cisy tez troche przemrozone,pozdrówka

Krysiu Jak milo Cie widziec. Moje cisy kopane chyba sie nie przyjely niestety Schna od srodka Echhhh
bociek 20:43, 19 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)

Anek Kfffffiatki 4U I dla ffffszystkich odwiedzajacych

bociek 20:47, 19 maj 2014

JulkAd napisał(a)
Bociusia Ty masz różową truskawkę?...to czy ona na biało owocuje?....miodu nadal zazdroszczę i nawet bym u siebie kciała, ale M jest uczulony, więc zbyt duże ryzyko przy tak małym ogrodzie jaki mam..buziol

Niom, rozowom mam Nie fiem jakie bedzie miala owoce, biale czy w kropki, wazne, zeby Zonowi smakowaly, bo to na jego wyrazna prosbe zainwestowalam

Miodku na razie za malo pszczolki nazbiraly Nie bede im krasc Musza sie jeszcze wzmocnic... Moze sie okazac, ze i w tym roku zostawimy im caly miodek. Jakos ta ich krolowa malo jajeczek produkuje

Szkoda, ze nie mozesz miec pszczolek. Fajne som Moje lagodniutkie, jeszcze mnie zadna nie dziabnela
bociek 20:48, 19 maj 2014

Kindzia napisał(a)
Na 3 m 35 sadzonek buksikowych...bo już się wystraszyłam, że za dużo na te moje 10 m bieżących 110 sadzonek będę miała...tak mi się jakoś u Ciebie dużo te 3 m wydawało...

Te listeczki brązowe na marikenie dalej się mocno trzymają? Bo może pójdą dalej...tylko im się te falbanki przyfarbowały...???

Buziolek Bociuśka

Fieszzzz, zalezy jakie sadzonki Trzymaja sie bardzo mocno i te galazki jakies podejrzane sa. Czekam dalej

Buzilek
JoannA 20:49, 19 maj 2014

Jejciu ... Bociuś obłędne są te Twoje czosnki. Wcale sie nie dziwie gostkowi tak go sobie upodobał.
Pięknie u Ciebie, a miłorzebem sie nie martw. Moja katalpa bardzo przymarzła, już myślałam nad zakupem jakiegoś drzewka a ona normalnie zwariowała i rośnie ku zadowoleniu męża. Nawet z tych całkowicie zmrożonych pąków z boku wyrastają nowe.
buziaki
bociek 20:51, 19 maj 2014

A teraz plagi egipskie u Bocka:

Wszyscy sie przejmuja opuchlakami, a ja mam jeszcze jednego zurawkowego podjadacza. Nalisciak drzewoszek Grasuje, spolkuje i zzera mi zurawki

Efekt dzialalnosci

Eliminuje jak tylko je widze, ale strasznie sie namnozyly

I jeszcze cos mi naplulo na szalwie

baraga1904 20:54, 19 maj 2014

...po tym co robią te robaczki to będzie chyba jeszcze jeden efekt ich działalności....kolejne robaczki buuuu....
bociek 20:55, 19 maj 2014

Choruje mlodziutka czeresnia Co to moze byc? Czy prysnac? Zadnych robali nie widac...

Klonik tez zlapal jakiegos parcha To samo niektore nowe horti. Grzyb? Ktos wie?